matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۲ - 09 August 2017

 

طرز تهیه ی استر کسیاتلا / رشته های پاره شده در سوپ/ انواع سوپ خوشمزه

 

 


 

استر کسیاتلا معنی واژه ایتالیایی “استر کسیاتلا” یعنی رشته های پاره شده و درهم ریخته در سوپ می باشد. البته این نام مناسب این سوپ دلچسب می باشد. چرا که وقتی پنیر پارمزان و تخم مرغ را روی آب مرغ داغ بریزید به همین شکل در می آید. مقدار اولیه این غذا برای 4 الی 6 نفر می باشد.

 

مواد لازم :

 

تخم مرغ: 5 عدد

پنیر پارمزان، ریز رنده شده: نصف پیمانه (40 گرم)

آب مرغ: 1/5 لیتر (6 پیمانه)

برگ جعفری تازه،ریز خرد شده: 2 قاشق غذا خوری

جوز هندی: مقداری

 

طرز تهیه:

 

1. اول تخم مرغ ها را با پنیر در یک ظرف بشکنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس در ظرفی که تکه های مرغ را پخته اید آب مرغ را در یک قابلمه بزرگ بریزید، بگذارید یک جوش بزند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به تدریج مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مرتباً هم بزنید.

3. دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید. در حالیکه می جوشد مرتباً مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط تخم مرغ شکل رشته های باریک به خود می گیرد، مرتباً هم بزنید.

 

نکته

قبل از مخلوط کردن تخم مرغ ها و پنیر اول تخم مرغ ها را یکی یکی در ظرف بشکنید در این صورت اگر تخم مرغی فاسد باشد به راحتی می توانید دور بریزید.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها