matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵ - 14 August 2017
برای تهیه این آش با این اسم بسیار جالب اول نخود و لوبیا را از 12 ساعت قبل بخیسانید . سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. بعد عدس را اضافه کنید. بعد از اینکه حبوبات کامل پخت سبزی آش را اضافه نمایید.

 

روش تهیه آش بی بی سه شنبه / آش سنتی خوشمزه اراک و نیشابور

 



 

آش بی بی سه شنبه پیشنهاد امروز سرآشپز مطلبک است این آش یکی از غذاهای محلی اراک و نیشابوراست که بیشتر جنبه نذری دارد اما می توان در منزل نیز به عنوان یک غذای کامل یا به مقدار کم برای پیش غذا آن را پخت و میل کرد.

 

مدت زمان پخت 1 ساعت

تعداد نفرات 4 نفر

مجموعه : غذای محلی ، آش ها و سوپ ها ، وعده اصلی ، میان وعده و پیش غذا

 

 مواد لازم :

 

سبزی آش 1 کیلو گرم

عدس 1 پیمانه

نخود 2/1 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 2/1 پیمانه

رشته آش 200 گرم

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

سیر داغ 1 قاشق سوپخوری

نعنا داغ برای تزئین

نمک و فلفل و ادویه مقداری

کشک 1 پیمانه

کوفته ریزه 200 گرم

 

طرز تهیه آش بی بی سه شنبه :

 

برای تهیه این آش با این اسم بسیار جالب اول نخود و لوبیا را از 12 ساعت قبل بخیسانید . سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. بعد عدس را اضافه کنید. بعد از اینکه حبوبات کامل پخت سبزی آش را اضافه نمایید.

 

بعد از 30 دقیقه پیازرا در مقداری روغن به همراه ادویه و فلفل تفت دهید و به آش بیافزایید. پس از آن کوفته ریزه ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش لعابدار شود. در 15 دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید؛ و بعد از 15 دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها