matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰ - 14 August 2017
انواع غذا با گوشت و مرغ ...غذاهای رزیمی خوشمزه و دسرهای مجلسی و سفره آرایی و تزئینات را در قسمت آشپزی مطلبک دنبال کنید.

 

طرز تهیه کوردن بلو رول شده / زیباترین پیش غذا و خوشمزه ترین میان وعده

 

 


 

مدت زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه

تعداد نفرات 4 نفر

مجموعه : غذا با گوشت و مرغ ، غذای اصلی ، پیش غذا  

   

مواد لازم :

 

    سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه

    نمک 1/4 قاشق چایخوری

    فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری

    پنیر سوئیسی 6 ورقه (150 گرم)

    ژامبون گوشت 4 ورقه

    خرده نان ادویه زده یا پودر سوخاری 1/2 فنجان

 

طرز تهیه :

 

ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم کنید. سپس سینی فر را با کمی روغن یا بوسیله اسپری روغن کمی چرب کنید. سینه های مرغ را با بیفتک کوب یا پشت چاقو بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت نیم سانتیمتر برسند.

 

دو طرف مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس روی هر تکه مرغ یک ورقه پنیر و یک ورقه ژامبون قرار دهید. سپس مرغ را رول کنید و در انتها با یک خلال دندان آن را ثابت کنید. به همین ترتیب تمام مرغ ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید. بعد خرده های نان را روی آنها بپاشید.

 

ظرف را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. سپس سینی را از فر خارج کنید و یک تکه پنیر بالای هر کوردن بلو قرار دهید. مجددا سینی را داخل فر بگذارید و به مدت 3 الی 5 دقیقه یا تا زمانیکه پنیر آب شود، آن را بپزید.

سینی را بیرون بیاورید. خلال دندان ها را دربیاورید و این کوردن بلوی آسان و خوشمزه را بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

 

 

منبع : irancook

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها