matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۱۹۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶ - 15 August 2017
حال پیروگی‌ها را ۴ دقیقه آبپز کنید تا در آب معلق شوند. سپس در تابه محتوی کمی کره دو طرف آنها را سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شود (هر طرف حدود ۳ دقیقه). پیروگی گوشت را با ماست سرو کنید.

 

 

پیروگی گوشت و قارچ / این غذای ملل را امتحان کنید

 

 


 

پیروگی غذایی است که ریشه‌اش به اروپای شرقی برمی‌گردد. ظاهر این غذا شبیه به پیراشکی‌های کوچک است. خمیر پیروگی نیازی به ورآمدن ندارد و به همین دلیل پیروگی گوشت و قارچ خیلی راحت و نسبتاً سریع تهیه می‌شود.

 

 

 

مدت زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه

تعداد نفرات 2 نفر

مجموعه : فست فودها ، غذا با گوشت ، پیش غذا خوشمزه 

 

مواد لازم :

 

    گوشت راسته گاو 230 گرم

    پیاز کوچک 1 عدد

    قارچ 130 گرم

    جعفری خرد شده 1/4 پیمانه

    ماست چکیده 1 پیمانه

    برای خمیر پیروگی:

    آرد 3 پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    کره 1/4 پیمانه

    ماست چکیده 1/2 پیمانه

 

طرز تهیه :

 

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید. ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا پیاز به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید. در این مدت قارچ را نیز خرد کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، قارچ را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و مرتب هم بزنید تا چیزی به کف تابه نچسبد.

 

در آخر گوشت را هم به تابه اضافه و با بقیه مواد مخلوط کنید. تابه را از روی گاز بردارید و روی مواد جعفری خرد شده بریزید و مجدداً هم بزنید. مواد میانی را داخل کاسه‌ای بریزید و با ماست چکیده مخلوط کنید. قبل از مصرف حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.

 

برای تهیه خمیر، آرد را در کاسه بزرگی بریزید. کره نرم شده، ماست چکیده و تخم مرغ را در کاسه دیگری بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. مایع را روی آرد بریزید و هم بزنید. وقتی خمیر آنقدر سفت شد که دیگر هم زدن ممکن نبود، شروع به ورز دادن کنید. در صورتی که خمیر چسبناک بود مقداری آرد اضافه کنید. به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر به راحتی شکل بگیرد. بگذارید خمیر نیم ساعت بماند.

 

جهت سر هم کردن پیروگی، روی سطح کار حسابی آرد بپاشید سپس خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر پهن کنید. حال خمیر را به صورت دایره‌هایی به قطر حدود ۵ سانت برش بزنید. برای این کار می‌توانید از کاتر کوکی یا لیوان استفاده کنید.

 

حال وسط هر کدام از دایره‌ها ۱/۴ پیمانه از مخلوط گوشت بریزید و با دست خمیر را تا کنید و دور مواد بپیچید. برای چسباندن لبه‌ها به هم خمیر را با کمی آب خیس کنید و با فشار دادن چنگال روی لبه‌ها کار را تمام کنید.

 

حال پیروگی‌ها را ۴ دقیقه آبپز کنید تا در آب معلق شوند. سپس در تابه محتوی کمی کره دو طرف آنها را سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شود (هر طرف حدود ۳ دقیقه). پیروگی گوشت را با ماست سرو کنید.

 

irancook.ir

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها