matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۱۹۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰ - 15 August 2017
تاکو به ساندویچ‌های مکزیکی گفته می‌شود که معمولاً از پیجیدن مواد مختلف در نان ترتیلای ذزت یا گندم تهیه می‌شوند. طرز تهیه تاکو ماهی با نان هم قبلاً شرح داده شده است. تاکوی ماهی لقمه‌ای اما از پیچیدن ماهی در برگ کاهو حاصل می‌شود.

 

تاکوی ماهی لقمه ای / غذای دریایی بی نظیر / پیش غذایی مخصوص مهمانی

 

 

تاکوی ماهی لقمه ای / غذای دریایی بی نظیر / پیش غذایی مخصوص مهمانی

 

 

تاکو به ساندویچ‌های مکزیکی گفته می‌شود که معمولاً از پیجیدن مواد مختلف در نان ترتیلای ذزت یا گندم تهیه می‌شوند. طرز تهیه تاکو ماهی با نان هم قبلاً شرح داده شده است. تاکوی ماهی لقمه‌ای اما از پیچیدن ماهی در برگ کاهو حاصل می‌شود.

 

        مدت زمان آماده سازی و پخت 20 دقیقه

        تعداد نفرات 2 الی 3 نفر

        مجموعه : غذای دریایی ، پیش غذا

 

   

مواد لازم :

 

    فیله ماهی تیلاپیا 450 گرم

    آرد 1/2 پیمانه

    پودر سیر 1 قاشق غذاخوری

    نمک 2 قاشق چایخوری

    زیره سبز 2 قاشق چایخوری

    فلفل به مقدار کافی

    روغن به مقدار کافی برای سرخ کردن

    برگ کاهو 4-6 عدد

    جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    لیمو ترش و سس برای سرو

 

طرز تهیه:

 

ابتدا مواد خشک یعنی آرد، پودر سیر، زیره، نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید. فیله ماهی را به شکل قطعات کوچک برش بزنید.سپس تکه‌های ماهی را داخل کاسه آرد فرو ببرید و بغلتانید طوری که دور تا دور آن‌ها از مخلوط آرد پوشانده شود.

 

به ارتفاع ۱–۱/۵ سانت روغن داخل یک تابه بریزید و آن را روی شعله زیاد قرار دهید تا داغ شود. سپس ماهی‌ها را خیلی آرام داخل روغن داغ قرار دهید و مراقب پاشیده شدن روغن باشید.

 

ماهی‌ها را سرخ کنید تا آرد روی آن‌ها به رنگ طلایی تیره در بیاید (حدود ۵ دقیقه). چون ماهی در روغن غوطه‌ور نیست لازم است بعد از چند دقیقه آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

 

قطعات ماهی‌ سرخ شده را داخل دیسی که روی آن دستمال حوله‌ای کشیده شده قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

 

برای سرو، برگ‌های کاهو پیچ را بشویید و به آرامی خشک کنید تا پاره نشوند. روی هر کدام از برگ‌ها ۵–۶ تکه ماهی بگذارید و سپس به آن سس قرمز (ترجیحاً سالسا) و سس سفید (ترجیحاً سس رنچ) بزنید. جعفری خرد شده را روی تاکوی ماهی لقمه‌ای بریزید و آن را همراه با لیمو ترش تازه سرو نمایید.

 

irancook.ir

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها