matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۳۶۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۲ - 22 August 2017
تکه‌های موز را به بشقابی منتقل کنید که روی آن دستمال آشپزخانه گذاشته‌اید تا روغن اضافی آن‌ را جذب کند.

 

نیمروی لوبیا و سوسیس مکزیکی/ یک صبحانه خوشمزه و فوق العاده بی نظیر فرنگی

 

 


 

 

با سلام به همراهان عزیز در این مطلب یک غذای مکزیکی که به عنوان صبحانه خوشمزه سرو می شود پیشنهاد سرآشپز مطلبک است.در این غذا نوعی پنیر و همچنین از کنسرو لوبیا بجای پوره استفاده می شود . سعی کنید با فلفل غذا را تند و تیز کنید که طعم غذاهای مکزیکی را حس کنید. برای یادگیری در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

 

مدت زمان پخت و آماده سازی کمتر از 1 ساعت

تعداد نفرات 4 نفر

پخت با اجاق گاز

مجموعه : صبحانه ها ، میان وعده ، پیش غذا ، عصرانه ، غذای ملل

 

 

مواد لازم:

 

سوسیس   100 گرم ، قارچ  100 گرم ، آب ½ پیمانه ، تخم‌مرغ  4 تا 8 عدد ، سیر 5 حبه ، ترتیلای ذرت 4 عدد ، آووکادو 1 عدد ، موز 1 عدد ، گوجه فرنگی 1 عدد ، فلفل سبز ½ عدد ، پوره لوبیا  ½ و 1 پیمانه ، پیاز 1 پیمانه ،  نمک  به مقدار لازم ، روغن زیتون  به مقدار لازم ، گشنیز  به مقدار لازم ، پنیر ریکوتا  100 گرم .

 

طرز تهیه:

 

1 - برای تهیه این صبحانه اول گوجه فرنگی و فلفل سبز را ریز خرد کنید. پوست و هسته آووکادو را بگیرید و خرد کنید. سپس 2 الی 3 قاشق روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

 

2 - پیاز ، سیر و قارچ‌ خرد شده را به آن اضافه کنید. مواد را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند ولی قهوه‌ای نشوند و قارچ‌ها مقداری از رطوبت خود را از دست بدهند. پوره لوبیا را اضافه کنید. و دوباره به مدت 5 دقیقه سرخ کنید و در یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.

 

 3 - اکنون 1 الی 2 قاشق روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا داغ شود . سوسیس را خرد کرده و اضافه کنید. برای 5 تا 6 دقیقه آن‌ها را تفت دهید تا کمی قهوه‌ای رنگ شوند. آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل کرده و کنار بگذارید.

   

4 - در مخلوط کن، گوجه‌های خرد‌شده، 2 حبه سیر، ½ فلفل سبز، ½ پیمانه آب و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید تا نرم شوند.سس را در تابه‌ای ریخته و برای 4 تا 5 دقیقه روی شعله زیاد آن‌را تفت دهید تا شروع به حباب زدن کند و غلیظ شود؛ سپس کنار بگذارید.

 

5 - موز (سبز و نرسیده) را پوست بگیرید؛ آن را به تکه‌های 0.5 سانتی‌متری خرد کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه‌ای بزرگ روی شعله زیاد حرارت دهید. تکه‌های موز را در تابه بچینید.

 

6 - یک طرف آن‌ها را سرخ کنید تا به رنگ قهوه‌ای در آیند و سپس برشان گردانید و طرف دیگر را سرخ کنید. تکه‌های موز را به بشقابی منتقل کنید که روی آن دستمال آشپزخانه گذاشته‌اید تا روغن اضافی آن‌ را جذب کند.

 

7 - به حرارت دادن به روغن موز سرخ شده روی شعله زیاد ادامه دهید تا داغ شود سپس ترتیلاها را یکی یکی سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شده و در آن حباب‌هایی شکل بگیرد. آن‌را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.

 

8 - 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه‌ای نچسب حرارت دهید. تخم‌مرغ‌ها را در تابه بشکنید و عسلی بپزید.ترتیلاهای پخته را در بشقاب بزرگ بگذارید. مقداری از مخلوط لوبیا ، ترتیلا ، موز سرخ شده ، مقداری سوسیس ، آووکادوی خرد شده  و پنیر خرد شده را در بشقاب روی هم قرار دهید و در نهایت سس گوجه که از قبل آماده شده رو مقداری گشنیز را روی  مخلوط بریزید و سرو نمائید. نوش جان ...

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها