matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۳۷۱
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۴ - 22 August 2017
پس از اینکه آش کاملاً جا افتاد و لعابدار شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید و با لیمو ترش تازه سرو کنید.

آش عدس و بلغور سنندج / بهترین صبحانه مقوی و خوشمزه / مناسب افطار ماه رمضان

 

 


 

 

با سلام خدمت همراهان عزیز ، امروز میخواهیم آش محلی عدس و بلغور را آموزش دهیم این آش می تواند وعده مناسبی برای کودکانی که بین صبحانه و ناهار چیزی نمی خورند باشد. برای یادگیری در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

مدت زمان پخت و آماده سازی 1 ساعت

تعدادنفرات 5 نفر

پخت در اجاق گاز

مجموعه : آش ها ، غذای محلی و سنتی ، میان وعده ، افطار، غذای ماه رمضان

 

 

مواد لازم:

عدس  200 گرم ، بلغور گندم  200 گرم ، پیاز داغ  2 قاشق غذاخوری ، سیب‌زمینی 1 عدد ، نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم ، نعناع داغ برای تزئین  به میزان لازم .

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا عدس را پاک کنید و در یک قابلمه به‌همراه بلغور بریزید. 2 لیتر آب روی آنها ریخته و روی حرارت بگذارید تا پخته شوند.

 

در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ کنید و زرد‌چوبه را در آن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته‌شود و سپس فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و آن را داغ داغ درون آش در حال جوشیدن بریزید. پس از اینکه آش چند جوش زد، به آن نمک اضافه کنید.

 

سیب‌زمینی را پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی ریز خرد کنید و در آش بریزید. شعله را کم کنید و اجازه دهید تا با درب بسته بجوشد و سیب زمینی ها بپزد.

 

پس از اینکه آش کاملاً جا افتاد و لعابدار شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید و با لیمو ترش تازه سرو کنید.

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها