matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۲ - 23 August 2017
سیب زمینی و لپه کوبیده شده را با آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.

 

طرز تهیه قیمه بوشهری ( جنوب ) / غذای محبوب ایام محرم / غذای نذری

 

 


 

مدت زمان آماده سازی و پخت بیش از 1 ساعت

تعداد نفرات 4 نفر

مجموعه: غذاهای محلی و سنتی ، خورش ها ، وعده اصلی (ناهار یا شام )

 

مواد لازم:

 

گوشت گوسفند 500 گرم  .  لپه 250 گرم  .  دارچین 1/4 قاشق چایخوری  .  پودر لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  .  سیب زمینی 1 عدد  .  پیاز 1 عدد  .  زعفران و زردچوبه و نمک مقداری

 

طرز تهیه :

 

1 - ابتدا لپه ها را از شب قبل خیس دهید ، سپس روز بعد لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و 4 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت  1 ساعت بگذارید تا بپزند و نرم شوند سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.

 

2 - در این زمان داخل یک قابلمه ی دیگر مقداری پیاز ، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید ، 8 لیوان آب اضافه کنید و 1 – 2 ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.

 

3 - بعد از اینکه گوشت پخت آب گوشت را جدا کنید و گوشت ها را بکوبید ، سیب زمینی و لپه پخته شده را  داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.

 

4 - رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت ، سیب زمینی و لپه کوبیده شده را با آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.

 

نکته : این قیمه بافتی نرم و کشدار دارد ، پیشنهاد میشود گوشت ، سیب زمینی و لپه را با میکسر یا گوشتکوب برقی بزنید تا نرم و یکدست شود.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها