matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱ - 23 August 2017
آموزش انواع غذاهای محلی ...غذاهای نذری . لیست تمام دسرها و پیش غذاهای محبوب. سفره آرایی و تزئینات و میوه آرایی را در این قسمت از مطلبک دنبال کنید.

 

 

دمی بلغور جو خوشمزه / غذای محلی و سنتی تهران / غذای پایخت ایران

 

 


 

 

اینبار غذای محلی تهران پایتخت ایران را برای شما معرفی میکنیم .دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی استان تهران منطقه ی لواسان است. ر این غذا از نوعی سبزی به نام تبله استفاده می شود. برای آشنایی بیشتر با نحوه پخت آن در آشپزخانه مطلبک با سرآشپز مان همراه باشید.

 

مواد لازم:

 

    بلغور جو 200 گرم

    لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150  گرم

    آب 1 لیتر

    عدس 70 گرم

    سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 300 گرم

    نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم

    پیاز داغ 2 ق س

    نعنا 1 ق س

    برنج 100 گرم

    ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

1. ابتدا بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. بعد از خیس خوردن در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق گاز قرار دهید.

 

2. پس از اینکه آب به جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را به همراه سبزی شسته و خرد شده اضافه کنید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

 

3. سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید وقتی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود. بعد از اینکه برنج کاملا مغز پخت شد دمی را روی ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها