matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۴۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۷ - 24 August 2017
یک قابلمه را از آب پر کنید و سیب زمینی‌ها را درون قابلمه ریخته و 3 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و سپس تخلیه کنید.

 

 

طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی / غذای محلی جنوب / خوراکی از میگو و قارچ

 

 


 

 

پیشنهاد امروز سرآشپز برای شما عزیزان طرز تهیه خوراک میگو مخصوص است که به علت وجود زعفران بسیار خوش طعم و خوش مزه می شود. همچنین وجود قارچ در این غذا می‌تواند برای طرفدارن قارچ یک امتیاز خوشحال کننده باشد. برای یادگیری در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

میگو یکی از منابع مهم فسفر است و خوردن آن به دانش آموزان ، جوانان و نوجوانان بسیار توصیه می‌شود.

 

مواد لازم :

 

    یک قاشق غذا خوری کره

    یک عدد پیاز بزرگ نازک خرد شده

    شش عدد قارچ ، قطعه قطعه شده

    یک قاشق چای خوری شکر قهوه‌ای

    300 گرم سیب زمینی

    20 عدد میگو متوسط پوست کنده شده

    سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب

    یک قاشق چای خوری فلفل قرمز

    مقدار کمی زعفران ( یک نیشگون )

    دو قاشق غذا خوری خرد شده ریحان تازه

    یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان

 

طرز تهیه :

 

ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود سپس پیاز ، قارچ و شکر قهوه‌ای را درونش تفت دهید تا پیاز به رنگ قهوه‌ای تبدیل شود که حدودا 10 دقیقه به طول می‌انجامد.

 

یک قابلمه را از آب پر کنید و سیب زمینی‌ها را درون قابلمه ریخته و 3 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و سپس تخلیه کنید.

 

حال میگو‌ها را درون یک قابلمه بریزید و حدود 5 دقیقه بعد از اضافه کردن پیاز روی حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ شفاف صورتی رنگی پیدا کند سپس خامه ترش ، فلفل قرمز و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوش آید و غل ریز بزند.

 

سپس سیب‌زمینی‌ها را به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگو‌ها در ظرف بکشید و به سلیقه خود تزئین کنید. نوش جان...

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها