matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۸ - 24 August 2017
طرز تهیه هزاران غذای محلی و سنتی ...غذاهای مجلسی و دسرهای خوشمزه و شیک را در این قسمت از مطلبک دنبال کنید.

 

 

یار چلوماهی / ترشی انبه

 


 

ترشی انبه یکی از وسوسه انگیزترین ترشی ها است یکبار این ترشی را با چلو ماهی امتحان کنید تا یکی دیگر از رازهای انبه بر شما مشخص شود.این ترشی معمولا در استان جنوب ، بندر عباس ، چابهار و میناب تهیه می شود.برای یادگیری این ترشی در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه ترشی انبه

 

مواد لازم:

انبه درشت: دو عدد/ نمک: به میزان لازم/ تمبر هندی: یک بسته/ تخم آسیاب شده گشنیز: دو قاشق غذاخوری/ سرکه: یک پیمانه/ سیاه دانه: دو قاشق مرباخوری/ فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری/ دارچین: یک قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه:

ابتدا انبه ها را شسته و هسته هایشان را جدا کنیدسپس تمبر هندی را در سرکه حل و مخلوط را از صافی رد کنید تا هسته هاسی آن بماند . مخلوط سرکه و تمبر هندی را به همراه انبه ها در مخلوط کن بریزید بعد از مخلوط شدن فلفل، سیاه دانه، نمک و دارچین را به همراه تخم گشنیز آسیاب شده به مخلوط مواد ترشی انبه اضافه کنید و ترشی را درون بطری شیشه ای مناسبی بریزید.

 

در بطری را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید. درست است که این ترشی بلافاصله بعد از درست کردن قابل خوردن است ام بهتر است یک الی دو هفته نگهداری شود سپس سرو شود.

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها