matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۴۷۷
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵ - 25 August 2017
بعد از اینکه کاملا خیس خورده بودند بیرون آورید و در آب عسل بجوشانید تا با هم بپزند و به قوام بیایند. به همین سادگی و راحتی می توانید یک مربای خوشمزه تهیه کنید.

طرز تهیه مربای وج / متفاوت ترین مربای ایرانی/ صبحانه مقوی و خوشمزه

 

 


 

 

سلام به دوستان عزیز در این قسمت پیشنهاد امروز سرآشپز آموزش مربای وج است .بسیار راحت و ساده پخت می شود و هم چنین خوشمزه است برای یادگیری در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

 

مواد لازم:

وج     1 کیلوگرم

عسل    1 کیلوگرم

آب به اندازه لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا وج های درشت را سه شبانه روز در آب خیس دهید بعد از اینکه کاملا خیس خورده بودند بیرون آورید و در آب عسل بجوشانید تا با هم بپزند و به قوام بیایند. به همین سادگی و راحتی می توانید یک مربای خوشمزه تهیه کنید.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها