matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲ - 26 August 2017
متنوع ترین غذاهای ایرانی و ملل را در این قسمت از آشپزی مطلبک دنبال کنید.

 

دستور پخت سوپ لوبیا سفید / با این سوپ خوشمزه و مقوی به جنگ بیماری ها بروید

 

 

 


 

 

باسلام به دوستان عزیز ، پیشنهاد امروز سرآشپز ما سوپ لوبیا سفید است این سوپ بخاطر وجود لوبیا که حاوی پروتئین است جای گوشت را پر می کند. برای یادگیری در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

مدت زمان آماده سازی و پخت 50 دقیقه

تعداد نفرات 4 نفر

مجموعه : سوپها و آش ها ، پیش غذا ، غذای بیماران

 

 

موادلازم:

لوبیا سفید200 گرم ، کلم 1 کیلوگرم ،سیب زمینی متوسط 1 عدد ، آب لیموی تازه 3 قاشق سوپخوری ، روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری ،نمک و فلفل به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

برای تهیه این سوپ ابتدا به لوبیا را بپزید و بعد سیب زمینی را رنده کرده و به لوبیا بیفزائید. هنگامی که لوبیا و سیب زمینی ها به خوبی پخته شد. مواد را از صافی رد کنید و آب آن را در ظرف نگه دارید.

 

در این مرحله آب لوبیا ها را که در ظرف ریخته اید را روی حرارت قرار دهید و کلم را که از قبل خرد کرده اید را اضافه کنید تا بپزد.بعد از 10 دقیقه نمک ، فلفل ،آب لیمو و روغن زیتون و لوبیا سفید و سیب زمینی ها را به موادتان افزوده و اجازه دهید تا سوپتان به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشد تا جا بیفتد.سوپ شما بعد از این مدت آماده سرو است .نوش جان...

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها