matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۵۲۴
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴ - 27 August 2017
سیرها را بکوبید یا رنده کنید سپس در روغن سرخ کنید ، سیب زمینی کوبیده را به سیرهایی که سرخ کرده اید بیفزائید و چند دقیقه تفت دهید.

 

 

دستور تهیه کشک و سیب زمینی /غذای برای گیاهخواران/ غذای سنتی ایرانی

 

 


 

 

مدت زمان پخت 45 دقیقه

تعداد نفرات 4 نفر

مجموعه: غذاهای گیاهی ، غذای سنتی ایرانی ، وعده اصلی

 

مواد لازم :

 

سیب زمینی بزرگ 5 عدد  .  کشک 1 لیوان  .  سیر 5 عدد  .  نعناع خشک و نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید پوست گرفته سپس بکوبید یا رنده کنید تا نرم شوند.

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، سیرها را بکوبید یا رنده کنید سپس در روغن سرخ کنید ، سیب زمینی کوبیده را به سیرهایی که سرخ کرده اید بیفزائید و چند دقیقه تفت دهید.

 

در این مرحله کشک ، نعناع ، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و با کشک ، نعناع داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ و … تزیین و سرو کنید ( برای تهیه نعناع داغ باید نعنای خشک را در مقداری روغن تفت دهید ).

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها