matlabak.ir

کد خبر: ۱۰۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹ - 27 August 2017
خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است بیشتر در مهمانی های شیک پخت می شود. درست کردن آن بر خلاف نظر بسیار ساده است.ما به شما ماهیچه مجلسی را پیشنهاد می کنیم.برای یادگیری در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

 

دستور پخت خوراک ماهیچه مجلسی برای مهمانی های عزیز

 

 

دستور پخت خوراک ماهیچه مجلسی برای مهمانی های عزیز

 

 

خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است بیشتر در مهمانی های شیک پخت می شود. درست کردن آن بر خلاف نظر بسیار ساده است.ما به شما ماهیچه مجلسی را پیشنهاد می کنیم.برای یادگیری در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

مدت زمان آماده سازی و پخت بیش از 1 ساعت

تعداد نفرات 4 نفر

مجموعه: غذاهای ایرانی ، غذای مجلسی ، غذای خوشمزه

 

مواد لازم برای خوراک ماهیچه مجلسی :

 

 ماهیچه گوسفند                       4 عدد

پیاز                                          2 عدد

 رب گوجه فرنگی                      1 قاشق غذاخوری

سیر                                         2 حبه

هویج                                       1 پیمانه

چوب دارچین                            1 عدد

کرفس                                     1 پیمانه

زعفران                                    به میزان لازم

برگ بو                                    1 یا 2 عدد

 نمک و فلفل                           به میزان دلخواه

 

 

طرز تهیه:

 

برای تهیه این خوراک اول پیاز را خلال کنید و در تابه تفت دهید سپس تکه های ماهیچه را اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید. در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس هویج، ساقه کرفس، برگ‌بو، فلفل و 2 پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود.

 

برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بی‌نظیر و خواص زعفران، می‌توانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراک خود بگیرید.

 

نکته ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد.توجه کنید که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود.

 

در صورت تمایل از جعفری خرد‌شده برای عطر بیشتر استفاده کنید. در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

 

طرز تهیه سس خوراک ماهیچه :

 

در تابه دیگری پیاز و رب را با کره تفت دهید و پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی‌مانده را از صافی رد کنید و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو تازه طعم‌دار کنید و در نهایت ماهیچه را در این سس غوطه ور کنید و به مدت 30 دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها