matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۴ - 04 December 2017
شب یلدا یکی از طولانی ترین شب های سال است که منوی مخصوص به خود را دارد. برای آشنایی با منوی این شب در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش انار دانه مسما

 


غذا و دسر برای شب یلدا / 1396



مواد لازم :

 

 

 مرغ                       نصف یک عدد

 انار دانه شده            ۲ عدد

 پیاز                        ۲۰۰ گرم

شکر در صورت تمایل    دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی         سه قاشق غذاخوری

نمک                      به میزان لازم

روغن                     به میزان لازم

زردچوبه                    یک قاشق چایخوری

گلپر                       یک قاشق چایخوری

فلفل                       نصف قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه خورشت انار دانه مسما :



برای تهیه این خورش اول مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ کنید. سپس آن را به همراه آب روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ بیافزائید تا خوش رنگ شود.

 

پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت دهید ، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.

 

در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.




دسر ماست به شکل هندوانه برای شب یلدا :

 



غذا و دسر برای شب یلدا / 1396



 در این مطلب سرآشپز مطلبک برای شما عزیزان طرز تهیه دسر ماست به شکل هندوانه شب یلدا را آموزش می دهد. رای یادگیری در ادامه با ما همراه باشید.


 

مواد لازم :

 

ژله توت فرنگی یک بسته

ژله لیمو یک بسته

آب و ماست برای هر ژله سه چهارم لیوان

 

طرز تهیه : 

 

اول هر ژله را جدا گانه با ۳/۴ لیوان آب مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف شود.

 

بعد از اینکه محلول شما خنک شد به آن ۳/۴ لیوان ماست اضافه کنید و هم بزنید تا صاف شود.

 

دو ظرف گرد در دو سایز متفاوت انتخاب و در ظرف بزرگ ژله رنگ سبز را بریزید و ظرف کوچکتر را داخل ژله بگذارید و داخل ظرف یک مقدار آب بریزید تا سنگین شده و به ژله سبز حالت گودی دهد.

 

ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.


وقتی سفت شد داخل ظرف کوچک کمی آب گرم بریزید تا به راحتی از ژله سبز جدا شود و جای خالی را با ژله توت فرنگی که کاملا خنک خنک شده پر کنید و داخل آن را شکلات چیپسی بریزید. و دوباره در یخچال قرار داده و بگذارید چند ساعت داخل یخچال تا کاملا خنک شود.

 

ظرف را در کمی آب گرم قرار دهید تا به راحتی ژله جدا شود.

 

در انتها روی آن را با رنگ و قلمو خط بیندازید تا شکل هندوانه به خود بگیرد.



گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها