matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۴ - 07 December 2017
سوپ لیموی یوکاتان پیش غذای محبوب مردمان جنوب شرقی مکزیک است این روزها با شیوع یافتن آنفولانزا و سرماخوردگی باید بدنمان تقویت شود تا بتوانیم از پس این بیماری بربیاییم.در این پست طرز تهیه یک سوپ را برای شما عزیزان آموزش می دهیم . امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
                                            سوپ مخصوص سرماخوردگی / سوپ لیموی یوکاتان مکزیکی


مدت زمان آماده سازی و پخت 1 ساعت

وعده غذایی : پیش غذا

تعداد افراد مورد نظر 4 نفر




مواد لازم

 

آب مرغ :   4 فنجان

پیاز متوسط : یک عدد

فلفل هالپانو، دانه گرفته و چهار قسمت شده : 2 عدد

سیر، له شده : 8 حبه 

پوست رنده شده لیمو ترش :  3 قاشق غذاخوری 

دانه زیره :   نیم قاشق چای خوری

دارچین :  یک تکه

دانه میخک : 4 عدد

میگو، پوست کنده و تمیز شده :450 گرم

آب لیمو ترش :3 قاشق غذاخوری

نمک :  نیم قاشق چای خوری

سس تند (اختیاری) :  ربع قاشق چای خوری

گشنیز تازه، خرد شده :   نیم فنجان


طرز تهیه :

 

برای تهیه این سوپ ابتدا آب مرغ، پیاز، فلفل هالپانو، سیر، لیمو، دانه زیره، دارچین و میخک ها را در قابلمه بزرگی بریزید تا نیم پز  شوند. سپس زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بجوشد. بعد از اینکه موادتان جوشید آن را از صافی رد کنید تا تفاله ها بماند .

 

در این مرحله آب مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد . میگو، آب لیمو، نمک و سس تند را اضافه کنید. بگذارید این مواد 3 دقیقه بپزند و میگو صورتی و سفت شود. سپس گشنیز را اضافه کنید و سرو کنید.

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها