matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷ - 09 December 2017
ویژه ترین غذای مخصوص شب یلدا را در این مطلب یاد بگیرید. شام شب یلدا یکی از مهم ترین بخش هایی است که باید روی ان برنامه ریزی شود. خاص ترین غذاها ، دسر ها ، تزئینات میوه و شیرینی شب یلدا را در قسمت آشپزی مجله اینترنتی بیاموزید.
سلام دوستان در این مطلب برای شام شب یلدای شما یک غذای فوق العاده خوشمزه را آموزش می دهیم ، از آنجایی که خانمهای با سلیقه ایرانی به دنبال یادگیری پلوها و خورش های متفاوتی هستند.برای شام شب یلدای شما خورشی با دانه های انار قرار داده ایم.تا بتوانید با یادگیری آن در کنار اعضای خانواده شب یلدایی زیبا داشته باشید.
خورش انار بادمجان بسیار ساده و خوشمزه است . خورش انار بادمجان بسیار مناسب شام شب یلداست.امیدواریم که این خورش یکی از غذاهای یلدای امسالتان باشد.

 خورش انار و بادمجان پیشنهاد شام شب یلدا

مدت زمان آماده سازی 1 ساعت

تعداد نفرات 5 نفر

مجموعه : پلوها و خورش ها ،ناهار ، شام شب یلدا


مواد لازم :

گوشت مرغ              ۴۰۰گرم

 دانه انار                  ۱پیمانه

 آب انار                     ۲ پیمانه

 پیاز متوسط              ۱عدد

 روغن                   ۲ق س

بادمجان قلمی              ۳ عدد

 

طرز تهیه:

دستور پخت خورش انار و بادمجان به این روش است که ابتدا پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود پیاز را که سرخ کردید کنار بگذارید و بعد کمی نمک و فلفل به تکه های مرغ بزنید و در روغن سرخ کنید. هنگام سرخ کردن درب تابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود.

 

پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه بیفزائید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

 

حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است . این مواد را درون روغن کمی تفت دهید و بعد آب انار یا رب انار را اضافه کنید درب ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جابفتد.


بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

نکته :

اگر آب انار در دسترس نبود مبتوانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.

ادویه خورشی شامل زیره سیاه ، زنجبیل ،جوز هندی ، فلفل قرمز ، زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.


توجه داشته باشید طبیعت گرم خورش بادمجان بخاطر وجود دانه های انار خنثی می شود.


گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها