matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۷۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶ - 09 December 2017
با سلام به دوستان برای شب یلدایتان نگرانی نداشته باشید.چون در این مطلب یک شیرینی مخصوص که بسیار آسان است را برای شما آموزش می دهیم . این شیرینی یکی از انواع شیرینی های سوئیس است و می تواند یک دسر خوشمزه و شیک برای شب یلدایتان باشد.
شیرینی مخصوص شب یلدا / شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی

سلام دوستان چند روز دیگر تا فرا رسیدن شب یلدا باقی نمانده است .از آنجایی که همه ی خانمها به دنبال یادگیری شیرنی مخصوص شب یلدا و تزئین میوه و آجیل هستند. سرآشپز مطلبک تصمیم گرفته در این مطلب یک شیرینی بسیار ساده که برای مهمانی های شب یلدا و عید نوروز مناسب است را آموزش دهد.


 نیازی نیست از اسم عجیب و غریب این شیرینی بترسید .این یکی از انواع شیرینی های سوئیسی است که بسیار آسان و در عین حال خوشمزه است.

مواد لازم:

 

آرد برنج                ۵۰ گرم

آرد شیرینی               ۵۰ گرم

کره                       ۶۰ گرم

وانیل                      مقدار لازم

تخم مرغ                 ۱ عدد پودر قند

ژله بریلو                 2 قاشق غذاخوری         


طرز تهیه :

برای تهیه این شیرینی ابتدا کره و پودر قند را خوب بهم بزنید تا پف کند بعد زرده تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.


در این مرحله هر دو آرد را الک کرده و با دست به شکل خمیر در بیاورید.اما ورز ندهید.


اگر خمیر چسبنده بوده 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس به اندازه یک فندق بزرگ از خمیر برداشته و گرد کنید و با یک وسیله ای یک سوراخ در آن ایجاد کرده و با حرارت 170 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.بعد از اینکه سرد شد با ژله بریلو و شکلات تزئین کنید. نوش جان.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها