matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹ - 10 December 2017
آش شب یلدا بسیار خوشمزه است و باعث می شود جشن یلدایتان سنتی تر شود.درست کردن آش شب یلدا با توجه به هر شهری متفاوت است.
شب یلدا و آش مخصوص آن

آش یکی از غذاهای سنتی ما ایرانیان است که در هر شهر به صورت متفاوت درست می شود. خوردن آش در روزهای سرد زمستانی بسیار دلچسب است. در این مطلب دستور پخت یک آش سنتی برای شب یلدا را آموزش می دهیم. امیدواریم آین آش یکی از غذاهای یلدای امسالتان باشد.


تعداد نفرات 5 نفر

مدت زمان آماده سازی و پخت 1 ساعت

مجموعه : غذاهای سنتی ، آش ها

 

مواد لازم:

 

اسفناج و شوید نیم کیلو

عدس و لپه یک کاسه ماست خوری

چغندر قند سفید یک عدد متوسط

آرد گندم یک کاسه ماست خوری

سرکه دو قاشق غذاخوری

پیاز سرخ شده دو عدد متوسط

نعناع داغ کمی

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

قرقوروت به میزان دلخواه


 طرز تهیه :

درست کردن آش مخصوص شب یلدا به این روش است که ابتدا مقداری آب درون قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد . سپس نمک ، فلفل و زردچوبه را داخل آن بریزید.

سپس سبزی های خرد شده و عدس و چغندرها را به آب در حال جوش اضافه کنید.بعد از پخته شدن عدس ها لپه را بیافزائید و اجازه دهید تا بپزد.

آرد گندم را با کمی آب سرد و نمک مخلوط کنید تا حل شود و به صورت مایع غلیظی دربیاید.

و به مواد در حال جوش اضافه کنید تا بجوشد و بوی خامی آن گرفته شود.

سپس دو قاشق سرکه با مقداری آب غوره و دو قاشق نعنا و پیاز داغ اضافه کنید..

آش شما آماده است که پس از کشیدن با بقیه ی نعناع و پیاز داغها تزیین کرده و می‌توانید بسته به مزاج با شکر یا قرقوروت میل نمایید

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها