matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۲ - 11 December 2017
یکی ازانواع خوراکی هایی که در شب یلدا و روزهای سرد سال مصرف می شود.آش است که از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا خوردن آن دور هم بیشتر میچسبد.
 آش انار آذری ( غذای شب یلدا ) + 8 راز آش انار

با نزدیک شدن به شب یلدا و برنامه ریزیهایی که برای زیباتر شدن این شب می شود.درست کردن آش هم می تواند تأثیر داشته باشد

اکثر افراد خوردن آش دور هم را بیشتر دوست دارند به همین دلیل آخر هفته ها یا شب یلدا که همه ی اعضای خانواده دور هم هستند آش می پزند و میل می کنند.آش انار می تواند گزینه ی خوبی باشد.


مدت زمان آماده سازی و پخت 1 ساعت

تعداد نفرات 6 نفر

مجموعه : آش ها ، پیش غذا ، شام شب یلدا


مـواد لازم :

گوشت چرخ کرده                       ۳۰۰گرم  ۵۵۰کیلوکالری

 سبزی آش خردشده                  ۸لیوان     ۲۰۰کیلوکالری

 برنج                                       1/5لیوان                 ۲۴۰کیلوکالری

 لپه                                        0/5لیوان                  ۱۰۰کیلوکالری

پیاز                                         ۶عدد       ۷۵کیلوکالری

روغن کانولا                              ۶قاشق غذاخوری    ۵۴۰کیلوکالری

آب انار                                     ۴لیوان     ۲۴۰کیلوکالری

رب انار                                    1/5قاشق غذاخوری                ۰کیلوکالری

نمک و فلفل سیاه                      به میزان دلخواه       ۰کیلوکالری

 

طـرز تـهـیـه :

برای تهیه آش آذری اولین کاری که میکنید این است که پیاز ها را ریز خرد کنید و مقداری روغن در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.پیازها را سرخ کنید و کنار بگذارید.

در قابلمه ای دیگر، گوشت و لپه را در باقیمانده روغن تفت دهید و نصف پیاز را به آن اضافه کنید.

در این مرحله سبزیها را بفزائید و به این مخلوط 4 لیوان آب انار و 4 لیوان آب ولرم اضافه کنید.

سپس نمک، فلفل سیاه، رب انار و باقیمانده پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید. بگذارید تا محتویات آش در کنار هم به مدت ۳ ساعت روی شعله ملایم باقی بمانند. به این ترتیب آش آماده خوردن خواهد بود.

 

هم چنین در اینجا طرز تهیه سالاد انار ویژه شب یلدا را یاد بگیرید.

هم چنین در اینجا طرز تهیه سالاد رژیمی برای شب یلدا را یاد بگیرید.

هم چنین در اینجا طرز تهیه آش مخصوص شب یلدا را یاد بگیرید.

 

نکته :

می توانید آش را با برش های نازک نان میل کنید.

8 راز آش انار برای شب یلدا

۱. برای هرچه خوشمزه تر شدن آش شب یلدا بهتر است قبل از آنکه سبزی آش را به سایر محتویات اضافه کنید، آن را تفت دهید. به این ترتیب طعم آش خاص تر می شود.

۲. سعی کنید لپه را قبل از اضافه کردن به آش تفت دهید زیرا باعث می شود شکل خود را بهتر حفظ کند.

۳. بنابر ذائقه از رب انار ترش یا شیرین استفاده کنید. البته بهتر است این رب در آش انار خیلی ترش و خیلی شیرین نباشد.

۴.سعی کنید از آب انار خانگی استفاده کنید. یعنی آب انار را خودتان در خانه بگیرید.

۵. بهتر است آش را در قابلمه های مسی بپزید و از پختن آش در قابلمه های تفلون خودداری کنید.

۶. از کجا بفهمید آش تان پخته شده است . تا زمانی که آش تان بپزد آن را روی شعله قرار دهید وقتی لپه ها پخت و روغن روی سطح آش جمع شد .آشتان آماده سرو است.

۷. سعی کنید پیاز ها کاملا سرخ شود و نگینی ریز خرد کنید. زیرا پیاز خلالی شده فقط برای آش رشته مصرف می شود.

۸. برای تزیین این آش کافی است فقط از نعناع سرخ شده استفاده کنید و در صورت اضافه کردن چاشنی فقط از آب انار و رب انار استفاده کنید.



گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها