matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۵ - 11 December 2017
در شب یلدا پیش غذا و شام مخصوص می تواند سفره یلداییتان را زیباتر کند با درست کردن کاناپه لبو می توانید مهمان هایتان را سورپرایز کنید.
 بهترین شام ( پیش غذا ) شب یلدا / کاناپه لبو


شب یلدا یکی از شبهایی است که باید برنامه خاصی برایش تدارک دید.در شب یلدا همه غذای مخصوص این شب را می پزند ، شام مخصوص شب یلدا شام متفاوتی است با مزه ی یلدایی  .مطمئنیم برای درست کردن شام شب یلدا به دستور زیر نیاز پیدا می کنید.پس با ما همراه باشید.

 

شب یلدا طولانی ترین شب سال است . در شب یلدا خانواده های ایرانی به رسم دیرینه دورهم جمع می شوند و با خوردن ، نوشیدن و گپ زدن و شادابی این شب را به سر می آورند.

 

لبو در شب یلدا ( چله ) بسیار طرفدار دارد و درست کردن کاناپه لبو و سالاد لبو بسیار مناسب شب یلداست.در این آموزش از آشپزی سایت مطلبک روش درست کردن کاناپه لبو بهترین پیش غذای شب یلدا را یاد بگیرید.


 مدت زمان آماده سازی و پخت 1 ساعت

تعداد نفرات 5 نفر

مجموعه : پیش غذا ،شام شب یلدا

 

هم چنین در اینجا طرز تهیه آش مخصوص شب یلدا را یاد بگیرید.

هم چنین در اینجا طرز تهیه شام ویژه ی شب یلدا را بیاموزید.


مواد لازم برای تهیه کاناپه لبو:

 

لبو : 2 عدد

کره : 2 قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز : یک چهارم قاشق چایخوری

پنیر خامه ای : نصف پیمانه

لیمو ترش : نصف یک لیمو کامل

نمک و فلفل : به میزان لازم

زعفران : 1 قاشق غذاخوری آبکرده

 

طرز تهیه کاناپه لبو:

 

درست کردن کاناپه لبو به این روش است که ابتدا لبو را بشوئید و پوست بگیرید سپس چغندرها را درون یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت گاز قرار دهید تا بپزد .و نرم شود . لبوی پخته شده را به همراه همه ی مواد داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از مخلوط شدن یک پوره بدست می آید این پوره را روی نان باگت یا بیسکوئیت بریزید. و سرو نمائید.

 

نکته : در صورت تمایل می توانید از خامه بیشتری استفاده کنید.

اگر دوست داشتید می توانید مقداری گشنیز و جعفری به موادتان بیفزائید.

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها