شب یلدا یکی از شبهایی است که باید برنامه خاصی برایش تدارک دید.در شب یلدا همه غذای مخصوص این شب را می پزند ، شام مخصوص شب یلدا شام متفاوتی است با مزه ی یلدایی .مطمئنیم برای درست کردن شام شب یلدا به دستور زیر نیاز پیدا می کنید.پس با ما همراه باشید.
شب یلدا طولانی ترین شب سال است . در شب یلدا خانواده های ایرانی به رسم دیرینه دورهم جمع می شوند و با خوردن ، نوشیدن و گپ زدن و شادابی این شب را به سر می آورند.
لبو در شب یلدا ( چله ) بسیار طرفدار دارد و درست کردن کاناپه لبو و سالاد لبو بسیار مناسب شب یلداست.در این آموزش از آشپزی سایت مطلبک روش درست کردن کاناپه لبو بهترین پیش غذای شب یلدا را یاد بگیرید.
مدت زمان آماده سازی و پخت 1 ساعت
تعداد نفرات 5 نفر
مجموعه : پیش غذا ،شام شب یلدا
هم چنین در اینجا طرز تهیه آش مخصوص شب یلدا را یاد بگیرید.
هم چنین در اینجا طرز تهیه شام ویژه ی شب یلدا را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه کاناپه لبو:
لبو : 2 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز : یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای : نصف پیمانه
لیمو ترش : نصف یک لیمو کامل
نمک و فلفل : به میزان لازم
زعفران : 1 قاشق غذاخوری آبکرده
طرز تهیه کاناپه لبو:
درست کردن کاناپه لبو به این روش است که ابتدا لبو را بشوئید و پوست بگیرید سپس چغندرها را درون یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت گاز قرار دهید تا بپزد .و نرم شود . لبوی پخته شده را به همراه همه ی مواد داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
بعد از مخلوط شدن یک پوره بدست می آید این پوره را روی نان باگت یا بیسکوئیت بریزید. و سرو نمائید.
نکته : در صورت تمایل می توانید از خامه بیشتری استفاده کنید.
اگر دوست داشتید می توانید مقداری گشنیز و جعفری به موادتان بیفزائید.