matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۸۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶ - 12 December 2017
شیرینی آجیلی یک شیرینی خوشمزه و مناسب شب یلدا است. شیرینی آجیلی بخاطر مغزهای آجیلی فوق العاده مغذی است . با این شیرینی می توانید یلدایتان را زیباتر جشن بگیرید و شب یلدای فراموش نشدنی برای اعضای خانواده بسازید.


 آموزش پخت شیرینی آجیلی مخصوص شب یلدا

سلام دوستان ، شب یلدا یکی از طولانی ترین شبهایی است که ما ایرانیان به رسم و سنت دیرینه شب یلدا را دور اعضای خانواده جمع می شویم و یا به دیدن بزرگ فامیل رفته و با  خوردن و نوشیدن و شادابی خوش میگذارنیم و هم اینکه صله رحم را بجا میاوریم.

در شب یلدا خوردن شیرینی آجیلی و غذای مخصوص و هم چنین حضور یک هندوانه شیرین و انار سرخ دانه شده امری واجب و ضروری است.

در این مطلب طرز تهیه شیرینی آجیلی را برای شما قرار داده ایم . شیرینی آجیلی بسیار خوشمزه و در عین حال ساده است و بخاطر مغزهای آجیل بسیار مغذی است. توصیه می کنیم بجای خرید شیرینی نان خامه ای و کیک خامه این شیرینی مقوی را برای شب یلدایتان تدارک ببینید.

اگر تا حالا این شیرینی را درست نکرده اید نگران نباشید . روش پخت این شیرینی بسیار آسان است و با کم ترین مواد درست می شود.

شیرینی آجیلی مطمئنا در زیباتر شدن جشن یلداییتان تأثیر دارد. امیدواریم یکی از خوراکی های شب یلدای امسالتان شیرینی آجیلی باشد.

برای یادگیری در ادامه مطلب با سرآشپز ما همراه باشید.


مدت زمان آماده سازی و پخت 1 ساعت و نیم

تعداد نفرات 6 نفر

مجموعه : شیرینی ها ، دسرها ،شیرینی شب یلدا


مواد لازم:

کره ۹۰ گرم

شکر ۱۲۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۱۸۵ گرم

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

شیر یک سوم پیمانه

فندق خرد شده ۱۲۰گرم

پسته خرد شده ۱۲۰ گرم

بادام خرد شده ۸۰ گرم

بادام هندی ۱۵۰ گرم

مواد لازم  شیره رویه:

شکر ۲۲۰ گرم

آب یک دوم پیمانه

بادام و پسته خرد شده به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

 برای درست کردن شیرینی آجیلی ابتدا قالب مستطیل شکل 20 در 30 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره و شکر را در یک ظرفی با همزن بزنیدتا کرمی و سبک شود ، تخم مرغ ها را دونه دونه در ظرف بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود.

در این مرحله آرد شیرینی را به همراه بکینگ پودر و شیر را به تدریج بیافزائید و در آخر کار مغزهای خرد شده را اضافه کنید.

مواد به دست آمد را درون قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه داخل فر گرم شده بگذارید و اجازه دهید تا طلایی شود .

شیرینی را بعد از طلایی شدن از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شود.سپس شیرینی را به اندازه های دلخواه برش بزنید و لایه رویی آن را با شیره داغ مرطوب کنید. و با مغزهای خرد شده روی شیرینی ها را تزئین نمائید.
نکته : اگر دوست داشتید شیرینی تان براق شود می توانید یک قاشق از شیره داغ را با مغزهای آجیل در یک کاسه ای مخلوط کنید و سپس روی شیرینی ها قرار دهید تا بعد از سرد شدن سف شوند و به شیرینی ها بچسبند.

طرز تهیه شیره شیرینی : درست کردن شیره داغ به این روش است که ابتدا شکر و مقداری آب را مخلوط کرده و روی حرارت گاز قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و بجوشد وقتی شیره غلیظی به دست آمد تا گرم است روی شیرینی را با این شیره داغ مرطوب کنید.

امیدواریم شیرینی آجیلی را برای شب یلدای امسالتان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.


گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها