matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶ - 12 December 2017
سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. مردم تهران این سوپ را در روزهای سرد زمستانی و به عنوان پیش غذای شب یلدا درست می کنند.
پیش غذای شب یلدای تهران / سوپ سفید پرطرفدارترین سوپ‌ مجلسی


سوپ سفید یا سوپ جو، خیلی خوشمزه و دلچسب است و به راحتی تهیه می شود.این یک سوپ مجلسی است  سوپ سفید را می توانید به همراه نان به عنوان یک وعده غذای اصلی هم میل کنید.

این سوپ را در شب یلدا درست کنید . شاید درمیان اعضای خانواده کسی سرما خورده باشد توصیه می کنیم این سوپ را حتما درست کنید.


مدت زمان آماده سازی و پخت 1 ساعت

تعداد نفرات 6 نفر

مجموعه : سوپ ها و آش ها ، پیش غذای شب یلدا

 

مواد لازم :

 

جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده

هویج متوسط: یک عدد، رنده‌ شده

کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز

آب مرغ: ۳ پیمانه

کره: ۶۰ گرم

آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری

شیر: نیم لیتر

خامه: ۱۰۰ میلی‌لیتر

جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه سوپ سفید ابتدا جو را بشوئید و آبکش کنید و به همراه یک لیترآب‌ جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بپزد. در این مرحله هویج و آب مرغ را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه دیگر روی شعله بگذارید تا هویج هایتان نرم شود.

 

در مرحله دوم  کره را در یک قابلمه ی کوچک بیندازید و روی شعله متوسط بگذارید تا آب شود. هنگامی که کره شفاف شد آرد را بیفزائید و مخلوط کنید . پس از یک دقیقه شیر را افزوده و دائم هم بزنید تا غلیظ شود و سس آماده شود.

 

در مرحله سوم گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب‌جوش و نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.

 

نکته های قابل توجه سوپ سفید :

 

۱به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می‌توانید استفاده کنید .

۲به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می‌توانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت می‌شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.

۳جو پرک را زیاد نپزید زیرا در سوپ له می‌‌شود.

۴ – اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ غلیظ تر می‌شود.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها