matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰ - 14 December 2017
انار و پسته دو نمونه از خوراکی های خوشمزه و نمادین شب یلدا هستند. بنابراین کیکی که ترکیبی از انار و پسته باشد، می تواند گزینه ی مناسبی برای مهمانی های شب یلدا باشد.
  کیک پسته و انار، ویژه شب یلدا / کیک مخصوص شب یلدا

کیک پسته و انار انتخابی مناسب برای افرادیست که مخالف استفاده از خامه و انواع آیسینگ چرب برای تزئین کیکها هستند، چون در تهیه ی این آیسینگ از ماست استفاده می شود. کیک پسته و انار بسیار ساده و در عین حال خوشمزه است

 

 

مواد لازم برای کیک:

 

    تخم مرغ زده شده ۲ عدد

    مغز پسته ۱۰۰ گرم

    شکر پودری یک پیمانه ی ۱۵۰ گرمی

    روغن آفتابگردان یک پیمانه ی ۱۵۰ گرمی

    عصاره وانیل (در صورت استفاده از وانیل پودری یک چهارم ق چایخوری استفاده کنید) یک قاشق چایخوری

    آرد سوخاری و آرد ساده ۲ پیمانه ی ۱۵۰ گرمی

    نمک یک دوم قاشق چایخوری

    ماست ۲ پیمانه ی ۱۵۰ گرمی معادل ۳۰۰ گرم

    بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای آیسینگ:

 

    ماست یک پیمانه یا ۱۵۰ گرم

    انار دانه شده یک دوم از یک عدد انار

    آب انار کمی برای تزئین آیسینگ

    شکر پودری ۲۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه:

 

برای تهیه کیک پسته و انار ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم و روشن کنید. از پیمانه ی ۱۵۰ گرمی که ماست را با آن پیمانه کردید برای پیمانه کردن مابقی مواد استفاده کنید. ابتدا پسته ها را در آسیاب بریزید و آنها را پودر کنید. شکر پودری و روغن را در کاسه ی بزرگی ریخته و با همزن برقی در حدود ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود.

 

تخم مرغها را در کاسه ای جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا پف کنند و کرم رنگ شوند. سپس آرام آرام تخم مرغهای زده شده و عصاره ی وانیل را به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله ۳۰۰ گرم ماست را به این مخلوط اضافه کرده و با کفگیرهم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر پسته را نیز به مخلوط اضافه کرده و خمیر را بهم بزنید .

 

یک قالب ۲۰ سانتی متری را روغن زده و آرد بپاشید. سپس خمیر را قاشق قاشق داخل قالب بریزید و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید. بعد ا ز این زمان با یک خلال  چوبی از پخته شدن کیک مطمئن شوید. اگر خلال چوبی تمیز بیرون بیاید و کیک به آن نچسبد کک پخته است.

سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و در یخچال بگذارید تا خنک شود . بعد از خنک شدن آن را از قالب جدا کنید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود .

 

طرز تهیه کرم آیسینگ:

 

برای تهیه کرم آیسینگ ابتدا شکر پودری را در کاسه ای الک کنید. ماست را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بصورت کرم غلیظ و یکدستی درآید. غلظت کرم باید در حدی باشد که وقتی روی کیک می ریزید به آرامی روی دیواره ها سرازیر شود و حرکت کند و زیاد سفت نباشد. اگر ماست مورد استفاده ی شما بیش از حد آبکی و شُل است می توانید آنرا برای ۱ تا ۲ ساعت روی یک تنظیف بریزید و در سبدی روی یک ظرف گود قرار دهید تا آب اضافی آن جدا شود.

 

مونتاژ:

 

پس از اطمینان از خنک شدن کیک بطور کامل، این کرم را روی سطح بالایی کیک بریزید و با کمک قاشق کرم را به سمت پایین و دیواره های کیک صاف کنید . اگر کرم بیش از حد شل است زیر کیک یک قفسه ی سیمی قرار دهید تا کرم اضافی از طریق آن خارج شود.



کیک پسته و انار، ویژه شب یلدا / کیک مخصوص شب یلدا  

وقتی کرم دیگ روی کیک ثابت شد مقداری آب انار با سرانگشت یا سر قاشق برداشته و چندین قطره روی کرم بطور نامنظم و پراکنده بچکانید. با یک خلال چوبی نازک به یک انتهای قطره های چکیده بر روی کرم بکشید تا حالت بوته ، قلب، برگ یا اشک یا طرحهای نامنظم پیدا کنند. با خلاقیت بیشتر یا کمک آب انار می توانید طرح های خاص تر، بزرگتر و زیباتری روی سطح کرم نقاشی کنید.  

 

اگر دانه های انار بخوبی به کیک نمی چسبند برای ۱۰ دقیقه کیک را در یخچال قرار دهید تا کرم آیسینگ خنک تر شود سپس دانه ها را با فشار ملایم دست به دیواره ها بچسبانید. می توانید کیک را همان لحظه سرو کنید یا اینکه تا زمان سرو آن را در یخچال قرار دهید. نوش جان .

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها