matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۸۷۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۳ - 16 December 2017
باقالی پلو با ماهیچه یک غذای کاملا مجلسی است که با طرز پخت نسبتا آسان می توانید در ضیافت های مهم به عنوان غذای ناهار و شام درست کنید .
 غذای مخصوص شب یلدا / با قلا پلو با ماهیچه غذای خوشمزه

 سلام به دوستان ، تا چند شب دیگر شب یلدا فرا می رسد .ما برای شب یلدا آموزش تهیه یک غذای خوشمزه با طرز پختی آسان را قرار داده ایم .امیدواریم یکی از غذاهای شب یلدای امسالتان باشد.

 

مدت زمان آماده سازی و پخت 3 ساعت

تعداد نفرات 3 الی 4 نفر

مجموعه : پلوها و چلوها ، ناهار ، شام

  

مواد لازم :

 

    برنج 3 لیوان

    ماهیچه گوسفند 300 گرم

    شوید خشک 3 قاشق غذاخوری

    باقلا سبز 1 لیوان

    سیر 5 حبه

    پیاز 3 عدد

    زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

    زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

درست کرن باقالی پلو به این روش است که ابتدا ماهیچه ها را خوب بشویید و کنار بگذارید ، پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن و 2 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم شود ،بعد از اینکه پیاز‌ها نرم و طلایی شد ماهیچه ها را بیفزائید .حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید .10 الی 15 دقیقه بعد گوشت را برگردانید.

  

در مرحله دوم :3 عدد سیر را خرد کنید و به همراه مقداری فلفل سیاه و کمی زردچوبه به ماهیچه ها اضافه نمائید. 1 چوب دارچین داخل غذا بیندازید سپس چند لیوان آب اضافه کنید ( دقت کنید که آب روی ماهیچه ها را بپوشاند ) ، و روی حرارت بگذارید تا به مدت 3 ساعت بپزد .و ماهیچه ها نرم شوند و آب غذا کشیده شود .

 

  

 در مرحله سوم :برنج را بشوئید د رقابلمه ای مقداری آب و نمک و کمی روغن بریزید تا بجوشد . سپس برنج ها را به آب در حال جوش بیفزائید. بعد از جوشیدن برنج ها را با آب ولرم آبکشی کنید. ( برنج را تا حدی بپزید که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید مغزش کمی خام و اطرافش نرم باشد ).

 

 

در مرحله چهارم : باقالا ها را تمیز کنید و پوست ان را دور بریزید و لپه هایش را از هم جدا کنید سپس چند ساعت لپه های باقلا را خیس دهید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لپه های باقلا را همراه با 2 عدد سیر خرد شده ، نمک و فلفل تفت دهید ، پس از اینکه باقلاها کمی نرم شدند شوید و برنج ابکش شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

 

در مرحله پنجم : ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ را به تمایل خودتان بچینید ( نان لواش یا سیب زمینی و … ) ، مخلوط برنج و باقلا را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس حرارت را کم کنید و 1 لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بدهید و دم کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.


برای تهیه برنج زعفرانی ابتدا مقداری زعفران سائیده شده را با 1 قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید سپس با مقداری برنج و کره در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و در زمان سرو باقالی پلو برنج زعفرانی را رویش بریزید.      

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها