matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹ - 16 December 2017
سوپ انار بسیار مناسب شب یلداست یک لیوان آب انار طعم سوپ را عالی میکند. سوپ انار را در شب های سرد پاییز و زمستان تهیه کنید و از آن لذت ببرید. میتوانید سوپ انار را برای شب یلدا هم استفاده کنید. دانه های انار دوست همیشگی شما در تزیینات شب یلدا هستند.

                                 سوپ مناسب شب یلدا / سوپ انار غذای شب یلدا / غذای خوشمزه

فصل پاییز است و چیزی تا شب یلدا هم نمانده شب یلدا طولانی ترین شب سال است در این شب مردم دور یکدیگر جمع می شوند و جشن می گیرند. شب یلدا شب زایش است . در شب یلدا غذاهای  گرم باید خورده شود. مثلا هندوانه طبیعت سرد دارد و باید در روزهای گرم تابستان خورده شود.

در این هوای سرد هیچ چیزی به اندازه سوپ نمیچسبد. پس حتماً شما هم دنبال دستورهای جدید سوپ های خوشمزه هستید. سوپ انار حرف ندارد و دقیقاً همان چیزی است که دنبالش هستید. این سوپ انار فوق العاده، با عدس و برنج تهیه میشود و رویش هم کشمش تفت داده ریخته میشود. برای این که سوپ پر مایه تر باشد میتوانید گوشت چرخکرده را به شکل کوفته قلقلی در بیاورید و داخل سوپ انار از آن استفاده کنید.

خوردن کدوحلوایی ، سوپ و آش و لبو ی داغ و میوه شیرینی ها مناسب شب یلداست. در این مطلب ما طرز تهیه سوپ مناسب شب یلدا را برای تان آموزش می دهیم . سوپ مخصوص شب یلدا بسیار ساده درست می شود . این غذا برای سلامتی شما مؤثر است زیرا در این روزها اکثر افراد دچار سرماخوردگی فصلی شده اند.

 برای یادگیری در ادامه مطلب با سرآشپز ما همراه باشید.

 

 

مدت زمان آماده سازی و پخت 1 ساعت و ده دقیقه

تعداد نفرات 6 تا 8 نفر

مجموعه : سوپ و آش ، پیش غذا ، شام ، غذای شب یلدا

 

مواد لازم :

 

    عدس 3/4 پیمانه

    کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط 1 عدد

    آب 8 پیمانه

    برنج دانه بلند 1 پیمانه

    زردچوبه 1 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل به مقدار کافی

    جعفری خرد شده 1/2 پیمانه

    پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه

    آب انار 1 پیمانه

    کره 1 قاشق غذاخوری

    نعنای تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری (یا 2 قاشق چایخوری نعنا خشک)

    کشمش 1 قاشق غذاخوری

    گوشت چرخکرده 450 گرم (دلخواه)

 

طرز تهیه سوپ مناسب شب یلدا :

 

مرحله اول : برای درست کردن سوپ مناسب شب یلدا ابتدا چند انار خوش آب و رنگ را آماده کنید و آبش را بگیرید. اگر دوست دارید سوپ شما ترش باشد از انارهای ترش تر استفاده کنید.


در مرحله دوم : عدس را بشویید. قابلمه ای را روی حرارت گاز قرار دهید ودو قاشق کره را داخل قابلمه بیندازید تا آب شود .

پیاز ها را خرد کرده و داخل کره بیندازید تا سرخ شود.

 

در مرحله دوم : گوشت چرخ کرده را با کمی نمک، فلفل و کمی از زردچوبه طعمدار کنید و به شکل کوفته در بیاورید. عدس را آبکش کنید و همراه با 8 پیمانه آب، برنج، زردچوبه، کوفته ها، نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید. و اجازه دهید بجوشد . شعله زیر قابلمه را کم کنید و درب آن را بگذارید. حدود 40 دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند تا برنج و عدس نرم شوند.

 

مرحله سوم : در این مدت انار را دانه کنید و آب انار را بگیرید.وقتی برنج و عدس نرم شد، آب انار، جعفری و پیازچه خرد شده را به سوپ اضافه کنید و بگذراید 15 دقیقه دیگر نیز بجوشد .

 

مرحله چهارم : در تابه کوچکی 1 قاشق کشمش را ذوب کنید. کشمش را چند دقیقه در کره تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. سوپ را داخل ظرف مورد نظر بریزید و کشمش را روی آن بپاشید. سوپ انار آماده است. نوش جان .

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها