matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۳ - 17 December 2017
پای ماکارانی بسیار خوشمزه است و توصیه می‌کنیم حتما این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید...


 دستور پخت پای ماکارونی چهار فصل / آموزش ، طرز تهیه ، روش پخت

این غذا به علت داشتن سبزیجات تازه بسیار ، برای سلامتی مناسب است. این غذا را در وعده اصلی و در هر فصلی می توانید درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. سرآشپز ما در این مطلب طرز تهیه این پای ماکارونی را برای شما آموزش می دهددرست کردن این غذا زیاد سخت نیست. برای یادگیری با سرآشپز ما همراه باشید.

 

مواد لازم  :

 

    300 گرم اسپاگتی

    یک عدد تخم مرغ هم زده شده

    یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان

    یک قاشق غذا خوری مارگارین یا کره

    یک عدد تخم مرغ

    یک فنجان پنیر ریکوتا

    یک هشتم قاشق چای خوری فلفل

    یک دوم فنجان قارچ تازه

    یک قاشق چای خوری روغن زیتون

    یک چهارم فنجان ژامبون مرغ کاملا پخته شده

    دو عدد گوجه فرنگی ، نازک ورقه شده

    چهار قاشق چای خوری ریحان

 

طرز تهیه  :

 

برای درست کردن پای ماکارونی ابتدا در یک قابلمه بزرگ 3 لیتر آب میریزیم و روی حرارت گاز قرار می دهیم تا بجوشد. در حین جوشیدن مقداری نمک ، آبغوره یا سرکه و یک قاشق روغن نیز اضافه می کنیم . این کار باعث می شود وقتی ماکارنی ها را به آب در حال جوش می افزائیم .رشته های ماکارونی به هم نچسبد .

 وقتی ماکارانی‌ها را اضافه کردیم حرارت را کم می کنیم و 8 تا 12 دقیقه اجازه می‌دهیم آرام غل بزند سپس آب کش می‌کنیم.

 

در یک کاسه متوسط تخم مرغ ، پنیر پارمسان و مارگارین یا کره را ترکیب می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط شوند سپس با مقداری ماکارانی برای پوسته غذا مخلوط می‌کنیم.

در مرحله دوم :

در یک کاسه دیگر تخم مرغ ، پنیر ریکوتا و فلفل را مخلوط می‌کنیم و با ماکارانی مخلوط می‌کنیم.

 

در یک ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قارچ ها را شسته و خرد می کنیم به مدت دو دقیقه تفت می‌دهیم سپس درون ظرف مخصوص فر ابتدا گوجه‌ها را به صورت دایره بزرگ کف ظرف می‌چینیم سپس قارچ‌ها را درون دایره گوجه فرنگی‌ها می‌چینیم و پوسته را درون ظرف می‌ریزیم و سپس ماکارانی را اضافه می‌کنیم.

 

ماکارانی را درون فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و حدود 20 دقیقه اجازه پخت دهید سپس پنیر پارمسان را پس از خارج کردن از فر روی ماکارانی می‌پاشیم تا ذوب شود.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها