matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲ - 18 December 2017
پیش غذای خوشمزه و ساده را به شما آموزش می دهیم . امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد و با درست کردن آن لذت ببرید.
                        طرز تهیه یک پیش غذای مقوی و خوشمزه / دستو تهیه دیپ اسفناج

سلام دوستان در این مطلب از آشپزی مطلبک برای شما تهیه دیپ اسفناج را آموزش می دهیم . این دیپ اسفناج را می توان به عنوان پیش غذا یا میان وعده عصرانه سرو نمود. درست کردن آن کار زیاد سختی نیست بسیار خوشمزه و دلچسب است. برای یادگیری در ادامه مطلب با سرآشپز ما همراه باشید.


مواد لازم برای دیپ اسفناج :

 

 روغن                            ۱ قاشق چایخوری

 فلفل چیلی سبز (خرد شده)      نصف قاشق چایخوری

اسفناج خرد شده                1 فنجان

 پیاز خرد شده                     یک و نیم قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده                      یک چهارم فنجان

شیر                               یک چهارم فنجان

نمک و فلفل                       برای مزه دار کردن

  

طرز تهیه دیپ اسفناج  :

 

برای تهیه دیپ اسفناج ابتدا روغن را در یک ماهیتابه تفلون بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود . بعد پیاز و فلفل را روی حرارت متوسط تفت بدهید تا زمانی که پیازها طلایی رنگ شوند.

در مرحله دوم اسفناج و پنیر را اضافه کنید و روی همان حرارت برای سه تا چهار دقیقه طبخ کنید. طی این زمان گاهی این مخلوط را هم بزنید.

 

سپس شیر را اضافه کنید و برای دو دقیقه دیگر طبخ کنید. نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ، بعد آن را کنار گذاشته تا خنک شود.

این ترکیبات را در یک مخلوط کن ریخته تا زمانی که یک خمیری یکدست تبدیل شود. دیپ اسفناج را روی نان تست زده و سرو کنید        نوش جان .

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها