matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۲ - 18 December 2017
شلغم خواص درمانی زیادی در طب سنتی دارد به طوری که انسان را در برابر اکثر بیماری ها بیمه می کند. در این مقاله به بررسی خواص شلغم در طب سنتی و طرز تهیه سوپ شلغم برای کودکانی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند خواهیم پرداخت.
طرز تهیه سوپ شلغم ( از هشت ماهگی ) | خواص شلغم در طب سنتی !!


خواص شلغم آنقدر زیاد است که همین قدر بدانید که می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و افراد را در برابر بیماری ها درمان می کند. اگر مردم می دانستند که این گیاه چقدر خواص دارد تمام باغچه های خانه خود را شلغم می کاشتند. شلغم خواص درمانی فراوانی در طب سنتی دارد و سرشار از فسفر، ویتامین
c  و آنتی اکسیدان است و از تشکیل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند در زیر شما را با خواص شلغم در طب سنتی آشنا می کنیم. با مطلبک همراه باشید.

 

خواص شلغم در طب سنتی عبارتند از :

  • درمان بیماری برونشیت
  • پیشگیری از بیماری های قلبی
  • پیشگیری از سکته قلبی و مغزی
  • پیشگیری از سرطان
  • درمان یبوست
  • درمان آرتریت روماتوئید
  • آب شلغم جوش را درمان می کند
  • درمان شب کوری
  • درمان بیماری های پوستی
  • علاج کم خونی
  • درمان ضعف جنسی
  • درمان مشکلات تنفسی
  • تقویت حافظه و سیستم عصبی
  • درمان سرماخوردگی
  • درمان گلودردهای باکتریایی
  • رفع سنگ کلیه
  • پاک کننده بدن
  • پاک کننده روده ها
  • رشد استخوان های کودکان
  • تقویت اسکلت زنان باردار

 

به گفته کارشناسان تغذیه بهترین شیوه مصرف شلغم به صورت سوپ یا آش بهتر است و مصرف آن در ساعات اولیه صبح توصیه می شود. در زیر طرز تهیه سوپ شلغم برای کودک دلبندتان به شما مادران گرامی  آموزش می دهیم. با مطلبک همراه باشید.

 

طرز تهیه سوپ شلغم ( از هشت ماهگی )

 

مواد لازم  برای تهیه سوپ شلغم :

آب ماهیچه یا آب مرغ : 3 -4 لیوان

هویج نگینی خردشده : یک عدد تقریبا بزرگ

جو پرک : یک فنجان

برنج (نیم دانه) : یک قاشق غذاخوری پر

رب گوجه فرنگی : به مقدار کم

گشنیز و جعفری : به میزان لازم

سیب زمینی : یک عدد کوچک نگینی خرد شده

شلغم نیم پز با آب  : 5 عدد خرد شده

رشته فرنگی : به میزان لازم

نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم

 

طرز تهیه برای تهیه سوپ شلغم :

ابتدا آب گوشت را با هویج ، پرک ، برنج ، ادویه ، سیب زمینی و روغن با حرارت ملایم بپزید و وقتی تا حدودی پخت شلغم را به مواد اضافه کنید. در نهایت وقتی حسابی لعاب انداخت و غلیظ شد رب ، رشته و سبزی را به ترتیب اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب جا بیافتد و بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.


طرز تهیه سوپ شلغم ( از هشت ماهگی ) | خواص شلغم در طب سنتی !!


 نویسنده : فاطمه محمودی

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها