matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰ - 19 December 2017
سوفله بادمجان بسیار خوشمزه است و می تونید آن را به عنوان پیش غذا یا یک عصرونه خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای یادگیری در ادامه مطلب با ما همراه باشید...


سوفله بادمجان بسیار خوشمزه است و می تونید آن را به عنوان پیش غذا یا یک عصرونه خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای یادگیری در ادامه مطلب با ما همراه باشید...

طرز تهیه سوفله بادمجان با سویا یک پیش غذای خوشمزه                                          

 

مواد لازم:

 

بادمجان سرخ شده و خرد شده= ۳ عدد

تخم مرغ= ۵ عدد

پنیر پیتزا = ۱۰۰ گرم

سویای ریز مکسوی= ۱۰۰ گرم

پیاز رنده شده =۱ عدد

نمک،فلفل،ادویه

سس سفید =یک پیمانه

روغن مایع= ۱تا ۲ قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز برای تهیه سس سفید:

۵۰ گرم کره

یک لیوان شیر

۲ قاشق سوپ‌خوری آرد سفید

۲ قاشق سوپ‌خوری خامه

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 

برای تهیه سوفله بادمجان ، ابتدا سویا را خیس کرده همراه با پیاز تفت دهید و نمک ،فلفل و ادویه را اضافه کنید . تخم مرغ ها را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید . ۵ زرده تخم مرغ را بزنید و با بادمجان مخلوط کنید سپس مایع سویا و پیاز تفت داده شده را اضافه کنید. از سفیده تخم مرغ ها ۳ تا سفیده را بزنید تا پف کند و سبک شود. سس سفید را هم به مواد بیافزائید و در آخرسفیده زده شده را افزوده و ظرف مناسب را چرب کنید و مواد را ریخته و روی آن را صاف کنید .سپس پنیر پیتزای رنده شده را در سطح بپاشید و در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت طبخ کنید.

 

 

طرز تهیه سس سفید:

 

کره را در یک قابلمه کوچک نچسب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کم‌کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود. به این ترتیب سس آماده می‌شود.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها