matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴ - 19 December 2017
این ته‌چین هم ظاهر قشنگی دارد و هم خوشمزه است و یک غذای کامل برای گیاه‌خوارها است برای یادگیری با ما همراه باشید...

                            طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان / غذای خیلی خوشمزه

این ته‌چین هم ظاهر قشنگی دارد و هم خوشمزه است و یک غذای کامل برای گیاه‌خوارها. این غذا با مواد اولیه‌ی کم هزینه تهیه می‌شود. در مطلب زیر طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان را آموزش می دهیم . برای یادگیری با سرآشپز ما همراه باشید.

 

 

مواد لازم:

 

نمک و زردچوبه و فلفل         به مقدار لازم

 برنج                                       ۲ استکان 

 ماست                                 ۲۰۰ گرم 

 تخم مرغ                               ۱ عدد 

 زعفران حل شده                  یک قاشق غذاخوری 

 بادمجان                             ۳ عدد 

 گوجه‌فرنگی                        ۲ عدد 

 پیازداغ                             یک قاشق غذاخوری 

 روغن و کره                      به مقدار لازم 

 

طرز تهیه   :

 

* برای تهیه این ته چین ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده و در قابلمه می‌چینیم. سپس گوجه فرنگی‌ها را ریز خرد کنید و روی بادمجان ها بریزید و پیازداغ را به همراه نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید .

 

* وقتی بادمجان‌ها پخته شد با گوشت‌کوب همه‌ی مواد را له کنید سعی کنید موادتان آب نداشته باشد. اگر آب داشت گوجه و بادمجان ها را روی حرارت بگذارید تا کاملا آبش گرفته شود و مواد تخت شود. 

 

* در این مرحله : برنج را شسته وبا کمی نمک بگذارید تا بخیسد.سپس قابلمه ی کوچکی را پر از آب کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد . سپس برنج را بریزید تا بجوشد توجه داشته باشید برنج ته چین را کمی دون تر بردارید ، بعد از پخت برنج را در آبکش بریزید.

 

* ماست را با تخم مرغ و زعفران هم زده و برنج را با ماست مخلوط کنید سپس تابه‌ای با سایز متوسط روی گاز ‌بگذارید و کمی کره داخل آن بیاندازید تا آب شود وقتی کره داغ شد نصف مخلوط برنج و ماست را داخل تابه بریزید و کاملاً صاف کنید بعد روی آن از مخلوط گوجه و بادمجان بریزید طوری که روی برنج با این مخلوط کاملاً پوشیده شود دوباره بقیه‌ی برنج و ماست را روی گوجه و بادمجان ریخته و خوب صاف کنید و دربِ تابه را گذاشته با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

 

* اگر تمایل به داشتن گوشت در این غذا داشتید می‌توانید از گوشت ریش شده داخل گوجه و بادمجان استفاده کنید. ولی بدون گوشت هم خیلی لذیذ است.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها