matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۴۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲ - 19 December 2017
در روش درست کردن سالاد باید نکاتی را رعایت کنیم در مطلب زیر چند تا از نکاتی که باید در سالاد درست کردن رعایت کنید را قرار داده ایم .

نکات قابل توجه برای تهیه سالاد                                  

۱برای اینکه سالادمان خوشمزه شود .-سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن  مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس را زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده می شوند و آب میاندازند.

 

۲-مزه ی سالاد : سرکه سالاد بطور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.

 

۳-نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن زیتون را به آن اضافه نمائیم.

 

۴-در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می کنیم ، بعد روغن زیتون را می ریزیم زیرا در اینصورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی می شود.

 

۵-در صورت مصرف کنسرو قارچ ، احتیاج بسرخ کردن ندارد.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها