matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۷۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳ - 21 December 2017
برای درست کردن ماهی به سبک جنوبی ، باید ماهی را بخارپز کنید بدون افزودن هیچ روغنی . ماهی غذای بسیار سالمی است


                                      دستور پخت ماهی به سبک آسیای جنوبی / غذای دریای خوشمزه

برای درست کردن ماهی به سبک جنوبی ، باید ماهی را بخارپز کنید بدون افزودن هیچ روغنی . ماهی غذای بسیار سالمی است . همچنین برای مزه دار و خوش طعم شدن، آن را با چاتنی سبز یک سس آسیای جنوبی بپزید.

 

مدت زمان آماده سازی و پخت 20 دقیقه

تعداد نفرات 6 نفر

مجموعه : غذای دریایی ،غذای خوشمزه

 

مواد لازم برای ماهی با چاتنی سبز:


 فیله ماهی                              ۶ عدد

 نمک                               ۱/۴ قاشق چایخوری

 فلفل سیاه                              ۱/۸ قاشق چایخوری

لیمو                                  ۲ عدد

چاتنی سبز                         به میزان لازم

 

طرز تهیه ماهی به سبک آسیای جنوبی :

 

تهیه ماهی جنوبی به این روش است که ابتدا روی فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید و روی فیله های ماهی 2 تا برش از لیمو ترش گذاشته و چاتنی سبز بر روی آنها قرار دهید .

 

8 تا کاغذ روغنی به سایز 20 در 25 سانتیمتر برش دهید و در هر کدام یک فیله ماهی قرار دهید وبپیچید و با نخ مخصوص ببندید.

 

در این مرحله یک قابلمه بزرگ بردارید و مقداری آب درون آن بریزید و بسته های ماهی را روی سبد بخارپز(به شکلی که با آب تماس نداشته باشند) قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

 

ماهی ها را به مدت 20 دقیقه بخارپز کنید تا کاملا مغز پخت شوند،سپس میل کنید. نوش جان .   

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها