matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰ - 23 December 2017
در این مطلب طرز تهیه بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان را آموزش می دهیم . بزقورمه به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است.

                                          غذای محلی ( سنتی ) کرمان را با این دستور تهیه کنید !!!

بزقورمه کرمانی

 

در این مطلب طرز تهیه بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان را آموزش می دهیم .  بزقورمه به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. می توانید این غذا را با برنج و نان سرو کنید . اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را انتخاب کنید و در برنامه غذایی خود قرار دهید .

 

مواد لازم:

 

گوشت بدون استخوان  ۵۰۰ گرم

نخود  یک پیمانه

پیاز   چهار عدد

سیر  یک بوته

زعفران دم کرده  یک قاشق سوپخوری

کشک  به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم

نعنا داغ  به مقدار لازم

گردو خرد شده  به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

برای تهیه خورش بز قرمه کرمانی اول ، پیاز و سیر را خورد کرده و آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید کمی تفت دهید , حال گوشت را اضافه کنید و تفت دهید .

 

در مرحله دوم نخودهایی را که از قبل خیس کرده اید را دوباره آب بزنید .برای اینکه نفخ نخودها گرفته شودنخود‌ها را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود. نخودها و مقداری آب را به گوشت که با پیاز و سیر تفت داده اید اضافه کنید, و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و وقتی پخت آنها را کاملاً بکوبید و له کنید.

 

در مرحله سوم کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد. نمک را در مرحله آخر بریزید، سپس در ظرف بکشید و با پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید بسته به ذایقه خود می توانید به این غذا سیب زمینی نیز اضافه کنید.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها