matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷ - 23 December 2017
دیخی یکی از غذاهای محلی بستک در جنوب ایران است .این غذا بسیار خوشمزه است و به دلیل وجود ماهی و گندم بسیار مقوی و خوشمزه می باشد .

 

             غذای محلی منطقه بستک در جنوب ایران / طرز تهیه دیخی فوق العاده خوشمزه

دیخی یکی از غذاهای محلی بستک در جنوب ایران است .این غذا بسیار خوشمزه است و به دلیل وجود ماهی و گندم بسیار مقوی و خوشمزه می باشد . البته در منطقه جنوب از ماهی سوری که یک نوع ماهی گذاشته شده در کوزه و دبه های پلاستیکی است استفاده می شود ولی میتوانید بجای آن از ماهی تازه هم استفاده نمایید .یکبارم شده این غذا را در منزل تهیه کنید. به امتحانش می ارزد . نوش جان .


مدت زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه

تعداد نفرات 4 نفر

مجموعه : غذای محلی ، غذای جنوبی


مواد لازم :

 

۱- گندم حلیم                                  ۴پیمانه

۲- ماهی گوشتی                             به دلخواه

۳- پیاز                                            ۵عدد

۴- روغن                                         ۲پیمانه

۵- زردچوبه                                      ۱قاشق

۶- ادویه و فلفل                                به دلخواه

 

طرز تهیه غذای محلی دیخی :

 

ابتدا گندم را آسیاب کرده و الک کنی تا زبرهاش جداشه . نرمه گندم را در قابلمه ریخته و مدتی  برروی حرارت ملایم قرار دهید .در آخر زیره را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و مقداری هم آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزد .

در مرحله دوم  پیاز را خلال کرده و به همراه ادویه و زرد چوبه به گندم درون قابلمه بیفزائید. ( پس از چند دقیقه ماهی را که ازقبل جوشانده و سیخ آن جدا شده را بیفزائید ) و مواد را با قاشق بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند . در همین حال که بهم میزنید روغن را به آرامی اضافه کنید البته میتوانید پیاز را هم در همان اول کار به زیره ها بیفزائید . نوش جان .

 

امیدواریم این غذای سنتی را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها