matlabak.ir

کد خبر: ۱۱۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷ - 23 December 2017
در این مقاله از مجله اینترنتی مطلبک طرز تهیه دلمه لواش را به شما آموزش می دهیم . این دلمه بسیار خوشمزه و مقوی است . مخصوصا برای کودکان....


  طرز تهیه دلمه لواش / پیش غذای خوشمزه / انواع دلمه

در این مقاله از مجله اینترنتی مطلبک طرز تهیه دلمه لواش را به شما آموزش می دهیم . این دلمه بسیار خوشمزه و مقوی است . مخصوصا برای کودکان.... می توانید این غذا را به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کنید. توصیه میکنیم حداق یکبار در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .



مواد لازم دلمه لواش :

 

گوشت چرخ کرده     یک کیلو             

پیاز درشت             1 عدد

نمک و فلفل            به مقدار دلخواه

نان لواش             به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی    1 قاشق سوپخوری

زعفران               به مقدار دلخواه

روغن               250 گرم

       

دستور تهیه دلمه لواش :

 

برای تهیه دلمه لواش اول پیاز را خرد کنید و مقداری روغن در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز ها را سرخ کرده و گوشت چرخکرده را بیفزائید و اجازه دهید تا تفت بخورد.

 

وقتی گوشتها سرخ شد مقداری رب گوجه ، فلفل و نمک و بلاخره زعفران با مقداری آب رویش بریزید و آنقدر بگذارید تا آبش تمام شود.

 

نان لواش را بردارید و به اندازه دلخواه برش دهیدسپس از مایع فوق در وسط نان بریزید و آن را به صورت دلمه در بیاورید و در کره سرخ کنید .

 

خواص گوجه فرنگی :

 

*. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها