matlabak.ir

کد خبر: ۱۲۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸ - 24 December 2017
نرگسی یه غذای قدیمی و مقوی و خوشمزه ست!!. این غذا را به راحتی و با اندک موادی میتوانید در منزل تهیه کنید. برای یادگیری در ادامه مطلب با سرآشپز ما همراه باشید.


 

                                    دستور پخت نرگسی به سبک سرآشپز مطلبک !!!


سلام به دوستان امروز در این مقاله از مجله اینترنتی مطلبک سرآشپز ما تصمیم دارد برای شما طرز تهیه نرگسی ویژه را آموزش دهد. این غذا با اسفناج و عدس و... درست می شود. همیشه سعی کنید از کمترین ها بهترین ها را برای عزیزانتون آماده کنید .

غذای نرگسی هم سالم است و هم خوشمزه هم چنین در مدت زمان خیلی کمی آماده می شود .

 

مدت زمان آماده سازی اولیه : 30 دقیقه

تعداد نفرات 3 نفر

مجموعه : پیش غذا  ، صبحانه مقوی ، پیش غذای خوشمزه

نرگسی صبحانه مقوی برای بزرگسالان و کودکان

 

مواد لازم نرگسی :

 

    اسفناج پخته شده ( آب پز )  1 پیمانه

    پیاز داغ طلایی                4 قاشق غذا خوری

    تخم مرغ                       2 عدد بزرگ

    نمک- فلف- زردچوبه        به میزان دلخواه

    عدس پخته                    1 پیمانه

    پودر سیر یا سیر تازه        به میزان دلخواه یا 2 حبه سیر تازه

    روغن                         به میزان لازم+کمی کره  ( دلبخواهی )

 

طرز تهیه نرگسی :

 

برای درست کردن نرگسی ،غذای خوشمزه اول مقداری روغن در تابه بریزید و اسفناج پخته شده و پیاز داغ و نمک و زردچوبه و سیر له شده یا پودر سیر رو با هم مخلوط کنید روی حرارت و در آخر تخم مرغها را شکسته و میتوانید مواد را هم بزنید و یا درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد.تا اینجای کار نرگسی شما آماده ست و می توانید نوش جان کنید

برای زیبایی در هنگام سرو کردن موادتان را داخل یک کاسه بریزید و فشرده کنید و توی بشقاب سرو برگردونید.

در نهایت برای تزیین غذایتان یک تخم مرغ نیمرو کرده و روی نرگسی بگذارید. نوش جان .



گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها