matlabak.ir

کد خبر: ۱۲۰۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۸ - 25 December 2017
خوراک ژیگو ، غذایی گوشتی است که از گوشت گوسفند یا گوساله جوان تهیه می شود. ژیگو را با نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می کنند. این غذا بسیار مناسب مهمانی ها و جشن هاست .


                                              ژیگو فرانسوی غذایی فوق العاده خوشمزه برای مهمانی هاست

 

خوراک ژیگو ، غذایی گوشتی است که از گوشت گوسفند یا گوساله جوان تهیه می شود. ژیگو را با نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می کنند. این غذا بسیار مناسب مهمانی ها و جشن هاست .

 

مواد لازم برای ژیگو فرانسوی :

 

    ران گوسفند  1 عدد (در حدود 2 کیلو گرم)

    سیر  یک بوته

    نعناع و ترخان   یک دسته کوچک

    روغن مایع   100 گرم

    کره   100 گرم

    نمک و فلفل  به قدر کافی

 سبزیجات پخته شده (هویج خرد شده ، لوبیای سفید پخته شده ، نخود سبز ، لوبیای سبز پخته شده) از هر کدام یک لیوان .

 

 

طرز تهیه :

 

برای تهیه ژیگو ابتدا استخوان های انتهای ران و استخوان سر ماهیچه را قطع کنید . میتوانید از قصاب بخواهید که آن را آماده کند ، گوشت را بشوئید ، خشک کنید .

سطح گوشت را با کارد سوراخ های عمیقی بنمائید و پرهای سیر را پوست کنده در آن عمقا فرو نمائید .

در این مرحله روغن مایع را در قابلمه مناسبی بریزید . ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود .

سپس ران را در قابلمه بگذارید ، درب آن را ببندید ، گاهی آن را زیر و رو نمائید تا آب گوشت کاملا کشیده شود و دو طرف گوشت سرخ گردد . نکته حساس در طبخ ژیگو آن است که گوشت نباید به شکل گوشت آبپز درآید. بعد از سرخ شدن کم کم از کنار ظرف آب در آن بریزید . چند حبه سیر و نعناع و ترخان را بدون خرد کردن کنار ظرف ژیگو بریزید ، بگذارید ژیگو پخته شود .

 

    وقتی گوشت آماده شد ، باید کمی آب که در حقیقت سس گوشت است داشته باشد. دسته سبزیجات را از ظرف خارج کنید . کره را روی سبزیجات پخته بریزید تا آب شود . و جذب سبزیجات گردد. ژیگو را در دیس قراردهید. چند حلقه از آن را ببرید ، کنار قطعه درسته بگذارید. سبزیجات پخته شده را اطراف ژیگو بریزید و سس را روی آن بدهید .

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها