matlabak.ir

کد خبر: ۱۲۰۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۶ - 26 December 2017
از پلوهای تکرار خسته شده اید .نمی دانید چه غذایی درست کنید...؟ نگران نباشید. دراین مطلب طرز تهیه پلوی آلو اسفناج را به شما آموزش می دهیم


 

                                        یک ناهار خوشمزه برای ناهار امروزتان / پلوی آلو اسفناج

سلام به دوستان. از پلوهای تکرار خسته شده اید .نمی دانید چه غذایی درست کنید...؟ نگران نباشید. دراین مطلب طرز تهیه پلوی آلو اسفناج را به شما آموزش می دهیم . این پلو بسیار خوشمزه و متفاوت است برای یادگیری در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

 

مدت زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه

تعداد نفرات 6 تا 8 نفر

مجموعه : پلوها ، غذای ایرانی ، غذای خوشمزه

وعده : وعده اصلی ، ناهار ، شام 

 

مواد لازم :

 

 برنج                                      4 پیمانه

گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی            750 گرم

پیاز خردكرده                            1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه               به میزان لازم

آلو                                        250 گرم

اسفناج                                 1/5 كیلوگرم

روغن یا كره                           به میزان لازم

پیازداغ                                  3 قاشق سوپخوری

زعفران حل‌كرده                     3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه :

 

برای تهیه  اسفناج پلو اول برنج را طبق عادت، آبكش كنید. سپس در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا بپزد. سپس به اندازه لازم نمك به آن بیفزائید و صبر كنید تا آب‌گوشت، به یك‌دوم پیمانه برسد. آلو را بخیسانید و اسفناج را تمیز و بعد خرد كنید.

 

در این مرحله گوشت را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. حالادر یک قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید و قدری برنج به آن بیفزائید. سپس نیمی از اسفناج، آلو، گوشت و پیازداغ ومقداری برنج هم بریزید. حالا باقیمانده‌ی مواد را اضافه كنید و رویش را با باقیمانده‌ی برنج بپوشانید.

 

اكنون قابلمه را روی شعله ی گاز بگذارید و  به مدت 30 تا 45 دقیقه برنج را دم كنید. اینك قدری كره و زعفران روی پلو بدهید و برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید. حال رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها