سلام به دوستان. از پلوهای تکرار خسته شده اید .نمی دانید چه غذایی درست کنید...؟ نگران نباشید. دراین مطلب طرز تهیه پلوی آلو اسفناج را به شما آموزش می دهیم . این پلو بسیار خوشمزه و متفاوت است برای یادگیری در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 6 تا 8 نفر
مجموعه : پلوها ، غذای ایرانی ، غذای خوشمزه
وعده : وعده اصلی ، ناهار ، شام
مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
گوشت ماهیچهی گوسفندی 750 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آلو 250 گرم
اسفناج 1/5 كیلوگرم
روغن یا كره به میزان لازم
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
برای تهیه اسفناج پلو اول برنج را طبق عادت، آبكش كنید. سپس در قابلمهی مناسبی، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا بپزد. سپس به اندازه لازم نمك به آن بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت، به یكدوم پیمانه برسد. آلو را بخیسانید و اسفناج را تمیز و بعد خرد كنید.
در این مرحله گوشت را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. حالادر یک قابلمهی مناسبی، روغن بریزید و قدری برنج به آن بیفزائید. سپس نیمی از اسفناج، آلو، گوشت و پیازداغ ومقداری برنج هم بریزید. حالا باقیماندهی مواد را اضافه كنید و رویش را با باقیماندهی برنج بپوشانید.
اكنون قابلمه را روی شعله ی گاز بگذارید و به مدت 30 تا 45 دقیقه برنج را دم كنید. اینك قدری كره و زعفران روی پلو بدهید و برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید. حال رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.