matlabak.ir

کد خبر: ۱۲۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰ - 28 December 2017
درغذاهای دریایی تنها میگوست که مزاج گرم دارد. میگو بخاطر دارا بودن فسفر زیاد از ارزش غذایی بالای برخوردار است . شاید برخی از شکل میگو چندششان شود. وازخوردن آن لذت نبرند. ولی آنقدر‌ها هم بدشکل نیستند.


                                           روش صحیح میگو پفکی در روز‌های زمستانی

درغذاهای دریایی تنها میگوست که مزاج گرم دارد. شاید برخی از شکل میگو چندششان شود. وازخوردن آن لذت نبرند. ولی آنقدر‌ها هم بدشکل نیستند.  

باید بگم درست کردن میگو قلق می خواهد که هر کسی نمی تواند به درستی آن را انجام دهد . در مطلب زیر روش صحیح درست کردن میگو را به شما آموزش می دهیم . با این روش میگو بو نمی دهد و در عین حال بسیار خوشمزه و زیبا می شود .

 

 

مواد لازم میگو پفکی :

 

    میگو : ۴۰۰ گرم

    سیر له شده : دو حبه

    زعفران و آرد : به میزان لازم

    ماء الشعیر : نصف پیمانه

    بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری

    روغن مایع : دو قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل : به میزان لازم

 

روش تهیه میگو پفکی :

 

برای درست کردن میگو پفکی اول میگو را پاک کرده و کنار بگذارید. سیر ، زعفران ، بیکینگ پودر ، ماء الشعیر ، روغن مایع ، نمک و فلفل را مخلوط کرده ، آرد را کم کم افزوده تا سس غلیظ شود و شبیه ماست شود. میگو ها را داخل مایه گذاشته و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند. سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ کرده و درون ظرف شیک بچینید و با خیارشور و چند برگ سبزی ریحان و جعفری و کلم بنفش آن را تزیین کنید. نوش جان .

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها