matlabak.ir

کد خبر: ۱۲۰۶۴
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۱ - 28 December 2017
این دمپختک یکی از غذاهای استان قم محسوب می شود این دمپخت را می توانید به همراه سالاد شیرازی، پیاله‌ای از ترشی لیته یا ترشی مخلوط و پیاله‌ای از ماست با سبزی‌خوردن میل کنید.
                                            روش پخت دمپختک قمی به سبک سرآشپز مطلبک

درست کردن دمپختک قمی خوشمزه و بسیار آسان است . این دمپختک یکی از غذاهای استان قم محسوب می شود که طرفداران زیادی دارد ، در این مطلب روش درست کردن این دمپختک را به شما آموزش می دهیم . برای یادگیری در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

این دمپخت را می توانید به همراه سالاد شیرازی، پیاله‌ای از ترشی لیته یا ترشی مخلوط و پیاله‌ای از ماست با سبزی‌خوردن میل کنید.البته اغلب مردم استان قم تخم مرغ را نیمرو می کنند و بر روی برنج قرار می دهند و طعم بی نظیری به برنج می بخشند. نوش جان .

 

 

مواد لازم برای تهیه دمپختک قمی :

 

برنج ۳ پیمانه

بلغور گندم ۱ پیمانه

لپه پخته شده ۱پیمانه

پیاز بزرگ ۲ عدد

زعفران دم کرده دوقاشق

رب نصف ق غ

نمک فلفل سیاه دارچین زردچوبه به اندازه لازم

 

 طرز تهیه دمپختک قمی :

 

برای درست کردن این دمپخت اول پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید تا تفت بخورند .

در مرحله دوم  8 پیمانه آب و برنج و بلغور لپه را بیفزائید تا بجوشد بعد از اینکه جوشید درب قابلمه را با دمکنی بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج تان دم بکشد.

برای تزئین دمپختک می توانید مقداری گوشت چرخکرده را جداگانه تفت دهید و روی برنج را تزئین کنید .نوش جان .

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها