درست کردن دمپختک قمی خوشمزه و بسیار آسان است . این دمپختک یکی از غذاهای استان قم محسوب می شود که طرفداران زیادی دارد ، در این مطلب روش درست کردن این دمپختک را به شما آموزش می دهیم . برای یادگیری در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
این دمپخت را می توانید به همراه سالاد شیرازی، پیالهای از ترشی لیته یا ترشی مخلوط و پیالهای از ماست با سبزیخوردن میل کنید.البته اغلب مردم استان قم تخم مرغ را نیمرو می کنند و بر روی برنج قرار می دهند و طعم بی نظیری به برنج می بخشند. نوش جان .
مواد لازم برای تهیه دمپختک قمی :
برنج ۳ پیمانه
بلغور گندم ۱ پیمانه
لپه پخته شده ۱پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
زعفران دم کرده دوقاشق
رب نصف ق غ
نمک فلفل سیاه دارچین زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه دمپختک قمی :
برای درست کردن این دمپخت اول پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید تا تفت بخورند .
در مرحله دوم 8 پیمانه آب و برنج و بلغور لپه را بیفزائید تا بجوشد بعد از اینکه جوشید درب قابلمه را با دمکنی بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج تان دم بکشد.
برای تزئین دمپختک می توانید مقداری گوشت چرخکرده را جداگانه تفت دهید و روی برنج را تزئین کنید .نوش جان .