در این مطلب از سایت مطلبک برای شما آموزش پخت بورک برنج و مرغ را قرار داده ایم برای یادگیری با ما همراه باشید.
این غذا را می توانید به عنوان یک پیش غذای خوشمزه سرو کنید . بورک مرغ و برنج همانطور که از اسمش پیداست از مرغ ، برنج ، سبزیهای تازه و معطر و نمک و فلفل تهیه می شود .برای یاد گیری در ادامه مطلب با ما همراه باشید .
مدت زمان آمادهسازی مواد: 20 دقیقه
مدت زمان پخت: 1:25 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر
مواد لازم
برنج یک و یک دوم پیمانه
سینه مرغ نصف یک عدد
نعنا تازه (ساطوری شده) یک دوم پیمانه
جعفری (ساطوریشده) 1پیمانه
نمک وفلفل به میزان لازم
سفیده تخم مرغ 1عدد
خمیر یوفکا مثلث به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
روش پخت بورک برنج و مرغ :
برای تهیه بورک مرغ و برنج اول برنج را از قبل کته کنید
سپس مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکشی کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.
سپس داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش 1 قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.
رول های آماده را ابتدا درون تخممرغ (با چنگال در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان .
امیدوارم این غذا را در برنامه غذایی خود قرار داده و از خوردن آن لذت ببرید.