matlabak.ir

کد خبر: ۳۷۷۰
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۳ - 25 January 2017
گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچین کامل ورز داده تا یک دست شود سپس کرفس ، فلفل دلمه ای ، هویج و پیاز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید ...

 

 

 

 

 

طرز تهیه میت لوف و کتلت سویا جعفری _ سایت مطلبک

 

 

 


 

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده بدون چربی .... 750 گرم

کرفس خرد شده نگینی ریز.... 1/2 پیمانه

پیاز نگینی خرد شده و تفت داده.... 3 ق غ

سبزی معطر ساطوری شده .... 1/2 پیمانه

(نعناع، ترخون، مرزه و جعفری) .... جعفری بیشتر از سایر سبزی ها

تخم مرغ.... 1 عدد

شیر .... 2/1 پیمانه

آرد سوخاری.... 3/1 پیمانه

روغن مایع .... 3 ق غ

رب گوجه فرنگی .... 2 ق غ

زعفران دم کرده غلیظ .... 1 ق م

هویج نگینی ریز خرد شده .... 2 ق غ

فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد شده .... 2 ق غ

نمک و فلفل و دارچین

 

 

طرز تهیه میت لوف

 

1 - پیاز را نگینی ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت داده تا نرم شود . سپس از روغن خارج کرده و در همان روغن هویج ریز خرد شده و کرفس و فلفل دلمه ای را کمی تفت داده تا نرم شود .

 

2 - گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچین کامل ورز داده تا یک دست شود سپس کرفس ، فلفل دلمه ای ، هویج و پیاز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید .

 

3 - در روغن باقی مانده رب را کمی تفت دهید و پس از سرد شدن به گوشت به همراه زعفران اضافه نمایید .

 

4 - آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به مایه گوشتی افزوده و کاملا ورز دهید تا یک دست شود .

 

5 - قالب مخصوص (قالب میتلف یا پاند کیک) را کامل چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و روی قالب را فویل کشیده و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه طبقه پایین قرار دهید .

 

6 - پس از 45 دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته و دوباره قالب را در فر به مدت 30 دقیقه دیگر قرار دهید .

 

7 - پس از این زمان میتلف شما آماده است میتلف را از قالب خارج کرده برش زده و همراه با سبزیجات آب پز به عنوان دورچین و کمی برنج قالبی یا پوره سیب زمینی سرو نمایید .

 

نکات :

 

1 - قالب لُف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند که برای این غذا و بسیاری دیگر از غذا ها مورد استفاده قرار میگیرد .

 

2 - این غذا را با سس گوجه فرنگی یا تمام زیر مجموعه های این سس مادر میتوانید سرو نمایید .

 

3 - برای برش این غذا اجازه دهید که کمی سرد شده و سپس برش بزنید تا بهتر برش خرده و خرد نشود .

 

 

کتلت سویا و جعفری

 

 

 


 

 

مواد لازم:

 

سویای ریز: 400 گرم

سیب زمینی: 600 گرم

تخم مرغ: 3 عدد

جعفری خردشده: 100 گرم

گشنیز: 30 گرم

پودر سیر: در صورت دلخواه

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم

آرد سوخاری: به مقدار لازم

پیاز: 1 عدد

روغن مایع: به مقدار لازم

 

 طرز تهیه کتلت سویا و جعفری

 

1 - پودر سویا را یک ساعت در آب ولرم خیس کنید. سپس در یک کیسه نخی بریزید و کاملا آب را از آن جدا کنید در ظرفی بریزید. پیاز را خیلی ریز خرد کرده بهمراه جعفری و کمی گشنیز خرد شده، سیب زمینی پخته رنده شده مخلوط کنید

 

2 - سپس تخم مرغ، نمک و ادویه را اضافه کرده، با هم مخلوط کنید. به اندازه یک گردو از مواد برداشته، کمی در پودر سوخاری بغلتانید و کف دست صاف کنید سپس در روغن داغ سرخ کنید.

 

 

     نکته

 

*** میزان سبزی را می توانید کمتر یا بیشتر کنید.   

*** پس از قراردادن تمام کتلت ها در ماهیتابه، زیر حرارت را کم کرده و تا کاملا سرخ نشده برنگردانید زیرا فرم کتلت خراب خواهد شد.     

*** اگر پارچه نخی در دسترس نبود می توانید سویا را با دست فشرده کنید تا آب اضافه آن گرفته شود.

*** پودر فلفل پاپریکا ( فلفل دلمه ای ) هم می توانید استفاده کنید.عطر و طعم خوبی به کتلت خواهد داد.

      


 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها