matlabak.ir

کد خبر: ۳۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹ - 25 January 2017
ابتدا پیاز را نگینی خردکرده و در تابه ای سرخ می کنیم تا حدی که طلایی شود. پیازچه و سیر را اضافه می کنیم، وقتی خوب تفت خورد رب را اضافه کرده و تفت می دهیم...

 

 

طرز تهیه کوفته قلقلی های کوچک و کوفته ریحان با طعمی متفاوت

 

 


 

 

به گزارش سایت مطلبک این کوفته‌ قلقلی ها را تا ۳ ماه می توانید در فریزر نگه دارید و آن ها را مستقیم از فریزر خارج کنید و بدون نیاز به باز شدن یخ آن ها را فوری بپزید و استفاده کنید. از آن ها می توانید در کنار ماکارونی و یا غذاهای دیگر استفاده کنید!

 

مواد لازم

 

۵۰۰ گرم.......................... گوشت چرخ کرده

۱/۴ پیمانه......................... جعفری

۲ حبه.............................. سیر

۳ قاشق غذاخوری................ پنیر پارمزان

۱ قاشق غذاخوری................ آرد سوخاری

۱ عدد.............................. تخم مرغ

۱/۸ قاشق چای خوری........... جوز هندی

۱/۲ قاشق چای خوری........... نمک

۱/۴ قاشق چای خوری........... فلفل سیاه

 

 

طرز تهیه

 

 

    در کاسه ای بزرگ، گوشت چرخ کرده را با جعفری و سیر خرد شده، رنده ی پنیر پارمزان، آرد سوخاری، تخم مرغ، رنده ی جوز هندی، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. آن ها را به شکل ۴۰ عدد کوفته ی قلقلی، گرد کنید.

 

    آن ها را روی سینی فر بچینید و برای ۱ ساعت در فریزر بگذارید. بعد از این مدت آن ها را در کیسه هایی که هوا نکشد ریخته و در فریزر تا حداکثر ۳ ماه نگه دارید.

 

    برای استفاده کوفته قلقلی ها را از فریزر خارج کرده، فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کوفته قلقلی ها را به محض خروج از فریزر درون یک سینی فر لبه دار بچینید و برای حدود ۱۵ دقیقه درون فر بپزید تا کاملاً پخته شوند.

 

 

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی کوفته قلقلی ها کوچک:

 

۱- از جعفری خرد شده و پنیر رنده شده استفاده کنید.

۲- سیرها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

۳- با این میزان مواد حدود ۴۰ عدد کوفته قلقلی کوچک خواهید داشت.

۴- از این دستور می توانید در تهیه ی پیتزای گوشت قلقلی استفاده کنید.

 

طرز تهیه کوفته ریحان

 

 


 

 

کوفته ریحان غذای محلی ایرانی است که بسیار لذیذ است در این بخش آشپزی  سایت مطلبک طرز تهیه کوفته ریحان را آموزش می دهیم.

 

 مواد لازم برای کوفته ریحان

 

برنج پخته شده ......................................... 100 گرم

گوشت چرخ کرده گوساله....................... 400 گرم

آرد نخودچی ............................................. دو قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن .............................. به میزان لازم

 

 

مواد لازم برای سس کوفته ریحان

 

رب گوجه فرنگی ...........................دو قاشق غذاخوری

سیر ................................................. دو حبه

پیازچه ............................................ سه شاخه خرد شده

آبلیمو ............................................ پنج قاشق غذاخوری

روغن ............................................. به میزان لازم

 

طرز تهیه کوفته ریحان

                                                          

 ابتدا گوشت چرخ کرده را با سبزی خرد شده، تخم مرغ و آرد نخودچی مخلوط می کنیم و همراه با برنج پخته شده به مدت 15 دقیقه خوب ورز می دهیم یا 40 بار گوشت را به کف ظرف می زنیم تا خوب چسبندگی پیدا کند.

 

 بعد به اندازه یک گردو از این مخلوط برمی داریم و به شکل بیضی درمی آوریم و در روغن خوب سرخ می کنیم. در آخر کوفته ها را در سس می خوابانیم تا آب کوفته ها گرفته شود.

 

طرز تهیه سس کوفته                                                                            

 

 ابتدا پیاز را نگینی خردکرده و در تابه ای سرخ می کنیم تا حدی که طلایی شود. پیازچه و سیر را اضافه می کنیم، وقتی خوب تفت خورد رب را اضافه کرده و تفت می دهیم. دو لیوان آب اضافه می کنیم، وقتی آب جوش آمد کوفته ها را داخل آن قرار می دهیم.در ظرف را باز می گذاریم تا بجوشد تا حدی که در آخر یک لیوان آب باقی بماند.

 

نکته

 

در پخت انواع کوفته ها نباید در ظرف گذاشته شود چون باعث وا رفتن کوفته ها می شود.آب لیمو را در آخر اضافه می کنیم 10 دقیقه قبل از سرو غذا.

 

نکات تکمیلی در مورد کوفته ریحان

 

کوفته ریحان جزو دلمه و کوفته میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

کوفته ریحان را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها