matlabak.ir

کد خبر: ۳۸۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴ - 25 January 2017
در کنار هم درون قابلمه ای مناسب بچینید. دلمه فلفل باید با مقداری استاک یا سس گوجه فرنگی پخته شود. دلمه فلفل را در ظرفی زیبا سرو نمایید...

 

 طرز تهیه دلمه فلفل + خواص فلفل

 

 


 

 

دلمه فلفل یکی از غذاهای اصیل ایرانی می باشد. این دلمه طرفداران زیادی در نقاط مختلف ایران دارد. برای تهیه دلمه فلفل از رنگهای مختلف فلفل می توانید استفاده کنید. دلمه فلفل از گوشت، سبزیجات معطر و حبوبات تهیه می شود. در ادامه با طرز تهیه دلمه فلفل آشنا خواهید شد.

 

مواد لازم:

 

    فلفل دلمه ای رنگی...................................۵ عدد

    گوشت چرخ کرده.......................................۳۰۰ گرم

    پیاز................................................................۲ عدد

    برنج...............................................................دو سوم پیمانه

    لپه................................................................    یک سوم پیمانه

    رب گوجه فرنگی.........................................۱ قاشق سوپخوری

    سبزی دلمه..................................................۲۵۰ گرم

    سیر...............................................................  ۲ الی ۳ حبه

    نمک، فلفل و ادویه....................................به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

پیاز ها را بصورت نگینی برش داده و با کمی روغن تفت دهید.گوشت را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. سپس سیر له شده،

نمک، فلفل، ادویه و رب گوجه فرنگی را نیز به همراه مقداری آب به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت بپزد.

 

سبزی خرد شده را به همراه برنج و لپه نیم پز به مواد اضافه کنید.فلفل های دلمه ای (که بهتر است درشت و یکی دست باشد)

را توسط چاقویی تیز به شکل دایره ای از بالا طوری برش دهید که بتوانید داخل آن را خالی نمایید.

 

 

پس از خالی کردن، فلفل ها، درون قابلمه ای مناسب آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید و فلفل ها را چند دقیقه داخل آن

بجوشانید تا کمی نرم شوند. داخل فلفل ها را با مواد تهیه شده پر نمایید و سپس در کنار هم درون قابلمه ای مناسب بچینید.

دلمه فلفل باید با مقداری استاک یا سس گوجه فرنگی پخته شود. دلمه فلفل را در ظرفی زیبا سرو نمایید.

 

 

نکته: برای چاشنی دلمه فلفل می توانید ۱ قاشق شکر و کمی آبلیمو به مواد میانی اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید بجای آبلیمو از سرکه نیز استفاده نمایید.

 

 

امیدوارم از تهیه دلمه فلفل لذت برده باشید.

 

 

درون فلفل

 

 


 

 

 

تندی فلفل به علت وجود ماده‌ای به نام کاپساسین است. هر چه میزان این ترکیب در بافت میوه بیشتر باشد میزان تندی نیز بالاتر خواهد بود. گرما و شرایط تنش خشکی در زمان رشد میوه باعث افزایش تندی میوه می‌شود. بسیاری از خواص فلفل به همین ماده مربوط می‌شود.

 

 

10 خاصیت فلفل

 

 

 

1- کاپساسین ماده‌ای در فلفل است که سبب گرم بودن این گیاه می‌شود. هر چند که فلفل گیاهی گرم است، اما کاپساسین موجود در آن درواقع سبب کاهش درجه حرارت بدن می‌شود که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب می‌شود.

 

2- فلفل موجب افزایش اشتها می‌شود.

 

3- کاپساسین موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده می‌شود. کاپساسین موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس به وسیله دیواره معده می‌شود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی می‌ماند.

 

4- کاپساسین سبب کاهش میزان کلسترول خون می‌شود، این موضوع موجب کاهش احتمال گرفتگی رگ‌ها می‌شود، این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند، این دو خاصیت موجب می‌شود که مصرف فلفل به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و آرترواسکلروز (سخت شدن رگ‌ها) کمک کند.

 

5- فلفل خاصیت ضد سرطانی نیز دارد. کاپساسین موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد‌سرطانی عمل کرده و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان‌زا در بدن می‌شود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می‌کند.

 

6- میزان بالای ویتامین ث موجود در فلفل دلمه‌ای باعث می‌شود، این نوع فلفل برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید باشد. بد نیست بدانید یک فلفل دلمه‌ای متوسط، بیش از 3‌برابر نیاز روزانه بدن ویتامین ث دارد.

 

7- فلفل یک مسکن قوی است. این گیاه ابتدا سبب تحریک درد می‌شود، اما سپس شدت علایم درد را در بدن کاهش می‌دهد. این امر کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن است.

 

8- فلفل موجب تحریک سیستم ایمنی می‌شود، به همین دلیل می‌تواند از ایجاد عفونت جلوگیری کند. تحقیقات نشان داده کسانی که به طور مرتب فلفل می‌خورند، کمتر به بیماری‌های عفونی مبتلا می‌شوند.

 

9- خاصیت ضد باکتری فلفل موجب پیشگیری و درمان اسهال عفونی می‌شود.

 

10- فلفل مانند یک داروی ضد احتقان، سبب رقیق شدن خلط و خارج شدن آن از ریه‌ها می‌شود.

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها