matlabak.ir

کد خبر: ۴۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴ - 14 February 2017
مایه چسبنده هست اما خوب خودشو میگیره و وا نمیره این مخلوط رو 1 ساعت توی یخچال بذارید تا خودشو بگیره ...

 

 

طرز تهیه کتلت ( شامی ) مرغ و باقلا

 

 


 

مواد لازم :

 

سینه مرغ: نصف 1 عدد

باقالا پخته 1 لیوان

خامه صبحانه : 2 قاشق غ خ

کره ذوب شده:40 گرم

نمک و فلفل

جوز هندی:1/10 قاشق چ خ

زعفران دم کرده: 1 قاشق غ خ

سیب زمینی: 1 عدد

پیاز : 1 عدد

آرد سوخاری : 2 قاشق غ خ

تخم مرغ :1 عدد

 

طرز تهیه

 

مرغ و سیب زمینی و پیاز رو چرخ کنید یا تو غذا ساز له کنید . البته میتونید پیاز و سیب زمینی رو بجای چرخ کردن رنده ریز کنید و آبشو کامل بگیرید و به مرغ چرخ شده

 

اضافه کنید اینطوری بهتره . بعد باقلای پخته رو له کنید و به مواد مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.

 

خامه و کره ذوب شده و نمک و فلفل و جوز و زعفران و آرد و تخم مرغ رو هم اضافه و ورز بدید تا یکدست بشه

 

مایه چسبنده هست اما خوب خودشو میگیره و عمـــــــــــرا وا نمیره این مخلوط رو 1 ساعت توی یخچال بذارید تا خودشو بگیره .

 

بعد از یکساعت روغن رو در تابه ریخته و روی حرارت متوسط بذارید تا داغ بشه دستاتون رو خیس کنید و از مایه تو دستتون اندازه یه گردو پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید

 

یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه اش هم خوب سرخ بشه شعله زیاد نباشه چون مغز پخت نمیشه همون حرارت متوسط رو به کم خوبه

 

 

منبع  :chefartist.ir

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها