matlabak.ir

کد خبر: ۴۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱ - 20 February 2017
گوشت منبع غنی پروتئین های حیوانی است و استفاده ی معقول از آن ها توصیه می شود. زیاده روی از این مواد در رژیم غذای توصیه نمی شود و پرخوری از این مواد موجب بیماری های صعب العلاجی می شود...

همه چیز درباره انواع گوشت و مزاج آن ها

 

 

 

 


 

گوشت نام یک ماده آلی است که در بدن بیشتر جانوران وجود دارد. انسان‌ها گوشت حیوانات را می‌خورند. گوشت غالبا همراه استخوان و مقداری چربی است و سرشار از پروتئین است

 

 

گوشت منبع غنی پروتئین های حیوانی است و استفاده ی معقول از آن ها توصیه می شود. زیاده روی از این مواد در رژیم غذای توصیه نمی شود و پرخوری از این مواد موجب بیماری های صعب العلاجی می شود

 

هر نوع گوشت مزاج خاصی دارد و برای افراد خاصی توصیه می شود. گوشت های سفید عموما از مزاج سرد برخور دارند و برای افرادی که ناراحتی های استخوان و رماتیسم دارند و به خصوص برای افرادی که از بیماری های روحی و افسردگی رنج می برند توصیه نمی شود. و بعضی از گوشت های قرمز نیز دارای طبع سرد هستند، مانند گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت بز که اثر تخریبی آن ها در افراد سرد مزاج بیش از گوشت سفید است. گوشت های قرمز که از مزاج گرم برخوردار هستند

 

 

 شتر: گرم و خشک

 

 گاو: سرد و تر

 

 گوساله: سرد و تر

 

 گوسفند: گرم و تر

 

 بز: سرد و تر

 

 مرغ محلی: گرم و تر

 

 خروس: سرد و تر

 

 جوجه مرغ: گرم و تر

 

 ماهی: سرد و تر

 

 میگو: سرد و تر

 

 اردک: سرد و تر

 

 غاز: گرم و تر

 

 بوقلمون: گرم و تر

 

 کبک: گرم و تر

 

 بلدرچین: گرم و تر

 

 قرقاول: گرم و تر

 

 سار: گرم و تر

 

 گنجشک: گرم و تر

 

 کبوتر: گرم و تر

 

 آهو: گرم و تر

 

 سیرابی: سرد و تر

 

 قلوه: گرم و تر

 

 جگر سفید: سرد و تر

 

 جگر سیاه: گرم و تر

 

 کله و پاچه: سرد و تر

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها