matlabak.ir

کد خبر: ۵۱۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴ - 27 February 2017
بهتر است از هم‌زن برقی استفاده کنید تا به‌خوبی فرم بگیرد). سپس کمی فلفل برای طعم‌دار شدن به آن اضافه کنید...

 

یک پیش غذای ایتالیایی برای عید | فتوچینی آلفردو با سس پنیر

 

 


 

 

تعداد نفرات 4 نفر

مدت زمان پخت 30 دقیقه

دسته : «غذای ایتالیایی»« سس ها»»غذای سریع »« پیش غذا »

 

آماده کردن این غذا بسیار راحت و سریع می‌باشد. نام آلفردو برگرفته از نام کسی است که برای اولین بار این سس را در رستورانش

اختراع کرد و بسیار مورد استقبال مشتری‌هایش قرار گرفت.

 

 

مواد لازم

فتوچینی........................................................450 گرم

پنیر پارمزان....................................................225 گرم

 کره................................................................. 1 پیمانه     

نمک دریایی و فلفل سیاه..........................به میزان لازم

 سس پنیر..................................................... به میزان لازم         

 

طرز تهیه :

 

  •     پنیر پارمزان را رنده کنید و کره را در دمای اتاق قرار دهید. در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و مقداری نمک به آب اضافه کنید (آب نباید شور باشد) سپس بگذارید تا آب جوش بی‌آید. فتوچینی را در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید حدود 12 دقیقه بجوشد تا پخته شود اما شکل خود را از دست ندهد. یک پیمانه از آبی که فتوچینی را در آن پخته‌اید برداشته و پاستا را آب‌کش کنید و کنار بگذارید. (از دستور روی بسته نیز می توانید استفاده کنید)

 

  •     کره را که در دمای اتاق نرم شده، همراه 1 پیمانه پنیر پارمزان با هم‌زن برقی بزنید تا حالت کرمی و نرم پیدا کند (بهتر است از هم‌زن برقی استفاده کنید تا به‌خوبی فرم بگیرد). سپس کمی فلفل برای طعم‌دار شدن به آن اضافه کنید.

 

  •  اکنون فتوچینی را همراه ½ قاشق چای‌خوری نمک و ¼ پیمانه آب پاستا و سس پنیر که تهیه کرده‌اید با هم مخلوط کنید. اگر مخلوط به آب بیشتری نیاز داشت می‌توانید به آن اضافه کنید.

  

 

  •   پاستای آلفردو شما آماده است در ظرف بریزید، با کمی پنیر پارمزان رنده شده تزیین کرده و سرو کنید.

 

 

منبع :marthastewart.com

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها