بهتر است از همزن برقی استفاده کنید تا بهخوبی فرم بگیرد). سپس کمی فلفل برای طعمدار شدن به آن اضافه کنید...
یک پیش غذای ایتالیایی برای عید | فتوچینی آلفردو با سس پنیر

تعداد نفرات 4 نفر
مدت زمان پخت 30 دقیقه
دسته : «غذای ایتالیایی»« سس ها»»غذای سریع »« پیش غذا »
آماده کردن این غذا بسیار راحت و سریع میباشد. نام آلفردو برگرفته از نام کسی است که برای اولین بار این سس را در رستورانش
اختراع کرد و بسیار مورد استقبال مشتریهایش قرار گرفت.
مواد لازم
فتوچینی........................................................450 گرم
پنیر پارمزان....................................................225 گرم
کره................................................................. 1 پیمانه
نمک دریایی و فلفل سیاه..........................به میزان لازم
سس پنیر..................................................... به میزان لازم
طرز تهیه :
- پنیر پارمزان را رنده کنید و کره را در دمای اتاق قرار دهید. در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و مقداری نمک به آب اضافه کنید (آب نباید شور باشد) سپس بگذارید تا آب جوش بیآید. فتوچینی را در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید حدود 12 دقیقه بجوشد تا پخته شود اما شکل خود را از دست ندهد. یک پیمانه از آبی که فتوچینی را در آن پختهاید برداشته و پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید. (از دستور روی بسته نیز می توانید استفاده کنید)
- کره را که در دمای اتاق نرم شده، همراه 1 پیمانه پنیر پارمزان با همزن برقی بزنید تا حالت کرمی و نرم پیدا کند (بهتر است از همزن برقی استفاده کنید تا بهخوبی فرم بگیرد). سپس کمی فلفل برای طعمدار شدن به آن اضافه کنید.
- اکنون فتوچینی را همراه ½ قاشق چایخوری نمک و ¼ پیمانه آب پاستا و سس پنیر که تهیه کردهاید با هم مخلوط کنید. اگر مخلوط به آب بیشتری نیاز داشت میتوانید به آن اضافه کنید.
- پاستای آلفردو شما آماده است در ظرف بریزید، با کمی پنیر پارمزان رنده شده تزیین کرده و سرو کنید.
منبع :marthastewart.com