matlabak.ir

کد خبر: ۵۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۷ - 28 February 2017
مقداری از بِه را که از داخلش خارج کردید، سرکه و کمی شکر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه کنید آب بریزید تا سس بجوشد...

 

 

با این دلمه همه مهمانهای عیدی را سورپرایز کنید | دلمه به + خواص دارویی به

 

 


 

 

 

 

به گزارش سایت مطلبک :دلمه یکی از غذاهایی است که اگرچه درست کردن اش خیلی زحمت دارد و زمان می برد، اما با این حال

مادرها علاقه زیادی به درست کردن آن دارند. دلمه ها انواع مختلفی دارند. در این مطلب طرز تهیه دلمه بِه را به شما آموزش می

دهیم.

 

مدت زمان پخت 1 ساعت

تعداد نفرات 8 نفر

دسته : «غذای ایرانی »«دلمه»«غذای مهمان»وعده ی ناهار »«وعده ی شام »

 

مواد لازم :

 

 

به....................................................................8عدد

پیاز..................................................................1 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده.........................................400 گرم

زردچوبه و فلفل سیاه و نمک ....................به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی............................................1 قاشق غذا خوری

لپه ...................................................................1 پیمانه

برنج...................................................................4 پیمانه

کشمش ،زرشک و گردوی خرد شده......هرکدام نصف پیمانه

 

طرز تهیه :

 

  • پیاز و گوشت چرخ کرده و زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق رب را تفت دادم، لپه خیس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را یک ساعت خیس کردم ١٠ دقیقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (کشمش، زرشک، گردو خرد شده) هرکدام در صورت تمایل، را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

 

  • سر بِه را جدا کنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی کنید (طوری که به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر کنید و سرش را بگذارید. و سپس داخل سس بگذارید.

 

 

 

طرز تهیه سس دلمه به:

 

  • پیاز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ کنید و فلفل و نمک و کمی پودر دارچین، آلو خیس خرده، مقداری از بِه را که از داخلش خارج کردید، سرکه و کمی شکر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه کنید آب بریزید تا سس بجوشد.

 

  • بِه های پرشده را داخل سس بگذارید (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ۴۵ دقیقه بپزد، موقع سرو کمی جعفری خرد شده روی بِه بریزید.

 

نکته برای تهیه دلمه به:

 

 1-وقتی به را خالی کردید داخل کمی سرکه و آب بگذارید تا سیاه نشود.

 

2- می توانید سبزی را هم داخل مواد بریزید و سرخ کنید.

 

 

 

خواص دارویی خوردن به:

 


 

 

 

اثرات مثبت بر فکر و ذهن

تجدید و احیای روحیه

خوشحال بودن

از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها

تقویت کننده قلب، کبد و معده

مفید برای زخم معده

تحریک کننده اشتها

نرم کننده سینه

ادرارآور

کمک به هضم غذا

جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.

از بین برنده بوی بد دهان

خوشبوکردن اتاق

مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.

ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.

کمک به پایین آوردن کلسترول خون

کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم

کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین C

تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

 

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها